Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
9. apríla 2024, 10:48
Čas čítania 0:31
Jana Chovancová

Martin Novák: Radšej by som poslal holú fotku svojej tanečnej partnerke, ako si dal odstrániť tetovania (CLOSE FRIENDS)

VIDEO LET'S DANCE NA NOŽE
Uložiť Uložené

V najnovšej časti Close Friends sa dozvieš viac o Martinovi Novákovi, ktorý rozpráva zaujímavosti aj pikantnosti o svojom osobnom živote aj práci.

Jeho jedlá ocenili aj známe osobnosti a na konte má niekoľko prestížnych ocenení. Zvŕtať sa však okrem kuchyne vie aj na tanečnom parkete. Martina Nováka poznáš z relácie Na nože ako prísneho šéfkuchára a po novom ti nedeľné večery spríjemňuje aj v tanečnej show Let’s Dance. 

Martin prijal pozvanie aj do Close Friends, kde sme preňho pripravili hĺbavé aj spicy otázky. Pýtali sme sa napríklad, čo by navaril svojej polovičke na prvom rande. Napriek tomu, že má oči len pre svoju manželku, šéfkuchár vo videu ostatným odporučil, čo bude zaručene fungovať. Stačí pridať trochu...

Čo Martina naštvalo počas natáčania relácie Na nože tak, že musel odísť? Kedy ho tanečná partnerka videla v spodnej bielizni a do ktorej reštaurácie v Bratislave by zobral svoju mamu? 

Aj to sa dozvieš v bonusovej epizóde pre predplatiteľov Refresher+.

Domov
Zdieľať
Diskusia