Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
5. apríla 2024, 19:21
Čas čítania 0:59
Karolína Uličná

VIDEO: Olympionik sa pošmykol pred očami celého Francúzska aj prezidenta Macrona. Svojím pádom baví celý internet

ZAUJÍMAVOSTI EMMANUEL MACRON FRANCÚZSKO OLYMPIJSKÉ HRY VTIPNÉ MOMENTY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

„Chrbát mám v poriadku, ale moje ego...“ reagoval po nešťastnom páde.

Hlavné mesto Francúzska bude hostiť letné olympijské hry v roku 2024, ktoré sa uskutočnia v júli a auguste. Pri tejto príležitosti sa konal ceremoniál v budove Aquatics Center a na jej otvorení sa zúčastnili viacerí športovci, dokonca aj francúzsky prezident Emmanuel Macron.

Divákov však najviac zaujal 26-ročný olympionik Alexis Jandard, ktorý sa pri vystúpení pošmykol a spadol do bazéna. Športovec, ktorý získal striebro na Majstrovstvách sveta vo vodnom športe v roku 2022, sa nešťastne pošmykol na doske, stratil rovnováhu a spadol do vody pred očami divákov, informuje Daily Mail.

„Všetko je v poriadku. Neublížil som si, to sú veci, ktoré sa, bohužiaľ, stávajú. Prišlo to v čase, keď som to vôbec nečakal. Ďakujem za podporu! Pre vašu informáciu, chrbát mám v poriadku, ale moje ego...“ napísal na svojom účte na sociálnej sieti X (predtým Twitter). Ceremónia aj napriek jeho nešťastiu pokračovala podľa plánu. Macrona videli tlieskať spolu s ďalšími hosťami na konci inaugurácie.

Odporúčané
Richard Tury môže byť prvým slovenským skateboardistom na olympiáde: Za viac ako 20 rokov ma chuť jazdiť každý deň neprešla Richard Tury môže byť prvým slovenským skateboardistom na olympiáde: Za viac ako 20 rokov ma chuť jazdiť každý deň neprešla 13. marca 2024, 9:00

V novej budove sa budú konať preteky vo vodnom póle, v skokoch do vody a synchronizovanom plávaní a po skončení hier bude slúžiť na paralympijské plavecké podujatia. Budova Aquatics Center má kapacitu až 5 000 divákov s pridaním ďalších 2 000 sedadiel.

Domov
Zdieľať
Diskusia