Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
5. apríla 2024, 12:30
Čas čítania 7:01
Denisa Šútorová

Hviezda Transformerov aj anjelik Victoria’s Secret? Toto si možno nevedel o krásnej partnerke Jasona Stathama

Hviezda Transformerov aj anjelik Victoria’s Secret? Toto si možno nevedel o krásnej partnerke Jasona Stathama
Zdroj: Instagram/Rosie HW
MÓDA HOLLYWOOD JASON STATHAM MÓDA OSOBNOSTI ŠOUBIZNIS
Uložiť Uložené

Modeling sa rozhodla zavesiť na klinec a začala podnikať. „Bola som taká znechutená z toho, že o mojom živote rozhodujú iní ľudia, že som podliehala ich milosti alebo nemilosti. Chcela som vybudovať niečo, kde držím volant a nie som len zamestnanec.“

Má brutálny štýl, sexi britský akcent, 19,8 milióna followerov aj úspešnú kariéru. Rosie Huntington-Whiteley však stále mnohí poznajú predovšetkým ako „o 20 rokov mladšiu partnerku Jasona Stathama“. Hoci sa výrazný vekový rozdiel medzi partnermi neustále stretáva s kontroverziou a nezmyselnými stereotypmi spoločnosti, jeden z najkrajších a najstabilnejších párov Hollywoodu je jasným dôkazom toho, že vek je len číslo.

Naplno som sa odovzdala svojej kariére. Áno, som odhodlaná. Ak chceš v tejto práci pokračovať, tak musíš byť. Len tak samo ti to nepadne z neba.

Tridsaťšesťročná modelka, herečka a podnikateľka a päťdesiatšesťročný herec tvoria pár snov už od roku 2009, keď sa zoznámili v londýnskom klube. O sedem rokov nato sa zasnúbili a dnes spolu vychovávajú dve deti, šesťročného Jacka a dvojročnú Isabellu. Napriek ultraslávnemu statusu sa dvojici darí vyhýbať bulvárnym plátkom a zachovávať si súkromie. O krásnej Rosie toho preto zrejme veľa nevieš.

ROSIE
Zdroj: Instagram/Rosie HW

Britská kráska má za sebou poriadne hviezdnu kariéru v modelingu aj na hollywoodskom filmovom plátne. V článku sme pre teba spísali 9 zaujímavostí, ktoré ťa možno na tejto inšpiratívnej žene (pokojne jej však vravme aj girl boss) prekvapia. 

1. Z dievčaťa, čo nalieva kávu, jedna z najväčších modeliek sveta

Rosie Alice Huntington-Whiteley sa narodila 18. apríla 1987 na juhozápade Anglicka v malebnom Devone. Jej otec bol známy oceánograf a mama Fiona lektorkou fitnesu. Rosie sa však rozhodla vybrať vlastnou kariérnou cestou. Odmalička vraj vedela, že chce pracovať v móde.

Odporúčané
Thia Vittek: So známym menom to nie je ľahké, zažila som šikanu. No učili ma, že to, čo nejde ľahko, si viac vážime (Rozhovor) Thia Vittek: So známym menom to nie je ľahké, zažila som šikanu. No učili ma, že to, čo nejde ľahko, si viac vážime (Rozhovor) 28. apríla 2024, 12:30

To, čo sa dialo v backstagei fotení a prehliadok, ju vraj nesmierne vzrušovalo. Steny detskej izby si oblepila zábermi slávnych modeliek a výtlačky Vogue považovala za svätý grál. Keď mali v škole za úlohu zohnať si pracovnú stáž, okamžite vraj vedela, kam poputujú jej žiadosti. „Hľadala som módne značky, obchody, akúkoľvek agentúru, ktorá v tom čase mala niečo spoločné s módou. Poslala som asi dvadsať alebo možno aj viac ako tridsať listov,“ hovorí. O tom, že jej to otvorí dvere do modelingu, však ani nesnívala. Chcela sa skrátka len dostať „za prah priemyslu“.

„Mám pocit, že Victoria’s Secret naozaj premeškala loď, keď sa v posledných rokoch rozšírila a skutočne počúvala kultúrny posun toho, čo ľudia od ich značky hľadajú,“ vyjadrila sa Rosie.
„Mám pocit, že Victoria’s Secret naozaj premeškala loď, keď sa v posledných rokoch rozšírila a skutočne počúvala kultúrny posun toho, čo ľudia od ich značky hľadajú,“ vyjadrila sa Rosie. Zdroj: Instagram/Rosie HW

Jej týždňovú stáž v modelingovej agentúre však sprevádzalo sklamanie. Kompetencie boli nanajvýš monotónne a nepresiahli kontrolovanie faxu či nalievanie kávy. Nepochybne však bola v správnom čase na správnom mieste. Dievčaťu, čo nalievalo kávu, ponúkli príležitosť, ktorá sa neodmieta.

Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
len za 51
a čítaj všetko bez obmedzení
Kúpiť predplatné
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 157252 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Aká ponuka zmenila Rosie život.
  • Ako vyzerala jej kariéra vo Victoria’s Secret a prečo zo značky odišla.
  • Ako vyzerá jej bývanie s Jasonom Stathamom.
  • Ktorú sexi celebritu nahradila v Transformeroch.
  • Za čo ju v škole šikanovali.
  • Aké značky nájdeš v jej šatníku a ako sa inšpirovať jej štýlom aj za menej peňazí.
Domov
Zdieľať
Diskusia