Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2024, 17:50
Čas čítania 1:06
Barbora Adamkovičová

Rodina Biancy Censori si volá podareného zaťka na koberček do Austrálie. Kanye im dvíha tlak tým, ako ich dcéru producíruje nahú

OSOBNOSTI HUDBA KANYE WEST NEHNUTEĽNOSTI YEEZY
Uložiť Uložené

Censori je podľa rodinného známeho „veľmi múdra žena a zdá sa, že je za svoje poburujúce outfity vinná presne tak ako Kanye“. Dodal tiež, že údajne vie, čo robí, a s raperom si len budujú impérium.

Svokor Kanyeho Westa vyzýva rapera a svoju dcéru, aby ho prišili navštíviť do jeho domova v Austrálii. Podľa denníka The Daily Mail sa však modelka bojí hnevu vlastného otca čeliť po tom, čo len pred niekoľkými týždňami skritizoval jej okázalé obliekanie sa.

„Kanyeho pozvali do Austrálie a Bianca váha, či to má dovoliť, pretože vie, ako zareaguje jej otec,“ prezradil blízky rodiny Censori. Dodáva tiež, že architektkin otec sa „nenechá zastrašiť Kanyeho silou alebo kontrolou“ a po stretnutí určite netreba očakávať rodinnú idylku. 

Westa si k sebe pozval po tom, čo sa Censorina mama Alexandra vrátila z Ameriky po neúspešnom pokuse „zachrániť“ ich dieťa.

Určite si si už aj ty všimol odvážne outfity raperovej manželky, ktoré zapĺňajú titulné stránky médií po celom svete. Mnohí si preto myslia, že je obeťou manipulácie. Alexandra Censori sa tak chcela „na vlastné oči“ presvedčiť, či jej dcéra naozaj stratila kontrolu nad vlastným životom.

Rodinu ubezpečili, že všetko je v poriadku

Blízky zdroj rodiny však dodal, že Ye sa so svokrou „milo rozprával“ a ona sama bola „uchvátená jeho pozornosťou a slávou“. „Záchranná misia“ tak bola neúspešná a modelkina mama sa domov vrátila v domnienke, že jej dcéra nie je do ničoho nútená a údajne „vie, čo robí“.

Budujú vlastné impérium

Bianca Censori je podľa anonymného zdroja „veľmi múdra žena a zdá sa, že je za svoje poburujúce outfity rovnako zodpovedná ako Kanye“. Vyhlásil tiež, že vždy rada riskovala a experimentovala. Do manželstva s raperom vraj investovala nielen emocionálne, ale aj finančne.

Odporúčané
To najlepšie z pouličnej kultúry a možnosť vyhrať 3 300 €. Druhý ročník eventu The Streets Culture predstavil niekoľko noviniek To najlepšie z pouličnej kultúry a možnosť vyhrať 3 300 €. Druhý ročník eventu The Streets Culture predstavil niekoľko noviniek 26. apríla 2024, 15:00

Podieľa sa na vlastníctve umelcovej značky oblečenia a dokonca aj jeho hudby, rovnako s ním spolupracuje aj na skupovaní nehnuteľností. Zdroj tak tvrdí, že pár spolu pracuje na vybudovaní impéria.

Domov
Zdieľať
Diskusia