Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. februára 2024, 17:23
Čas čítania 1:22
Barbora Adamkovičová

Manželke Kanyeho Westa hrozí väzenie. Po uliciach Paríža chodila takmer nahá, čím porušovala zákon

OSOBNOSTI KANYE WEST NAHOTA VÄZENIE
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Trpezlivosť už prešla aj Kanyeho svokra. Ten rapera obviňuje z toho, že jeho dcéru odtrhol od rodiny a na verejnosti ju prezentuje ako svoju nahú trofej.

Otec Biancy Censori, manželky Kanyeho Westa, sa podľa blízkych zdrojov obáva, že raper jeho dcéru odstrihne od rodiny a spraví z nej „nechutný tovar“. Zhrozenie prejavil po predstavení kontroverzného páru na parížskom týždni módy, kde mala austrálska modelka na sebe len kožuch s priehľadnými pančuchami bez spodnej bielizne.

Za tento „módny výstrelok“, ktorý jej odhaľoval intímne partie, jej hrozí mastná pokuta, ba dokonca by mohla skončiť aj za mrežami. Svojím odvážnym outfitom totiž porušuje miestne zákony, informuje denník The Daily Mail.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by WHOOPSEE (@whoopsee.it)

Podľa webu Explore France je „úmyselné sexuálne predvádzanie“ na verejnom mieste trestané. Dôverné zdroje redakcii dokonca povedali, že Biancinu rodinu trápi, že je podľa nich manipulovaná Kanyem Westom. Raperovi odkazujú, aby sa vcítil do ich situácie, ako by sa cítil, keby boli v podobnej situácii jeho dcéry North alebo Chicago?

Prezentuje ju vraj ako nahú trofej

„Biancin otec Leo sa chce stretnúť s Kanyem a spýtať sa ho, čo si, dopekla, myslí, keď predvádza Biancu ako nahú trofej,“ uviedol blízky rodiny Censori. Rovnaký zdroj si je tiež istý tým, že raper by svojim dcéram niečo takéto nikdy nedovolil, a preto nechápe, prečo v tom Ye podporuje vlastnú manželku. 

Odporúčané
Na „samotke“ strávil vyše 13 000 dní – viac ako polovicu života. Chcel znásilniť a dobodať dozorcu Na „samotke“ strávil vyše 13 000 dní – viac ako polovicu života. Chcel znásilniť a dobodať dozorcu 31. októbra 2023, 9:30

„Leo si chce s Kanyem úprimne sadnúť, aby mu dal najavo, že ubližuje jeho rodine tým, že premieňa jeho milovanú dcéru na špinavo vyzerajúci tovar.“ Na záver dodal, že West podľa neho modelku nemiluje, len ju chce kontrolovať. 

Kanye West, Bianca Censori
Zdroj: Twitter/@adcnews_online

Nie je to prvýkrát, čo má Bianca Censori problémy so zákonom pre svoj outfit. Minulý rok riskovala pokutu 10-tisíc eur, pretože sa po historických uličkách Talianska prechádzala „prakticky nahá“. Podľa miestnych zákonov je obnažovanie v blízkosti miest navštevovaných maloletými trestané odňatím slobody na štyri mesiace až štyri roky.

Ani jej rodina však nie je svätá a bezúhonná. Jej otec Leo si v minulosti odsedel päť rokov za mrežami pre držanie heroínu, informuje The Mirror. Biancin strýko si zas momentálne vo väzení odpykáva doživotie za vraždu, za ktorú bol pôvodne odsúdený na trest smrti. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BROKEN GALERIÉ (@brokengalerie)

Domov
Zdieľať
Diskusia