Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. marca 2024, 7:07
Čas čítania 0:49
Barbora Adamkovičová

Policajti ostali v šoku. Za volantom luxusného auta ťahajúceho ukradnutý karavan sedel len 11-ročný chlapec

ZAUJÍMAVOSTI BMW DETI KRÁDEŽ VODIČSKÝ PREUKAZ
Uložiť Uložené

Chlapca už podmienečne prepustili, no prípad vyšetrujú. Žiak základnej škody má na rováši viacero trestných činov.

Policajti ostali po odstavení podozrivého auta na britskej diaľnici zaskočení. Vozidlo ťahajúce ukradnutý karavan malo nezvyčajného vodiča – len 11-ročného chlapca, informuje The Guardian.

Muži zákona pre médiá uviedli, že dostali hlásenie o kradnutom obytnom prívese z miestnej dovolenkovej lokality. Volajúci taktiež spomenul, že karavan ťahá čierne auto značky BMW. Neskôr sa im podarilo vozidlo vystopovať a zastaviť. „Nič nás nepripravilo na to, že sme za volantom našli školáka,“ povedal hovorca miestnej polície. 

K incidentu sa vyjadril aj seržant. „Aj po viac ako 23 rokoch služby sa stretávate s vecami, ktoré ťažko chápete. Ako včera, keď skvelý rýchly zásah tímu identifikoval nedávno ukradnutý karavan, ktorý ťahalo vozidlo s falošnými poznávacími značkami, no potom zistili, že vodič má iba 11 rokov!“ napísal na sociálnej sieti.

Mladý páchateľ bol zatknutý za viacero trestných činov vrátane krádeže, vlámania či nebezpečnej jazdy. Po vypočutí bol prepustený na podmienečnú kauciu a vyšetrovanie bude naďalej pokračovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia