Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
7. marca 2024, 17:58
Čas čítania 0:34
Barbora Adamkovičová

Vémolovu manželku prepadli zlodeji za bieleho dňa. Sama s dieťaťom som bola bezbranná, opisuje so slzami v očiach

ZAUJÍMAVOSTI KARLOS VÉMOLA KRÁDEŽ LELA CETEROVÁ
Uložiť Uložené

Keď dávala dieťa do autosedačky, zozadu ju prekvapili dvaja muži, ktorí jej ukradli z auta drahý nákup a darčeky.

Slovenská modelka a manželka MMA zápasníka Karlosa Vémolu Lela Céterová svojím príbehom vystrašila ľudí na sociálnych sieťach. Na Instagrame totiž prezradila, že sa stala obeťou krádeže. Nepríjemný incident sa odohral po tom, čo sa vrátila z obchodu s veľkým nákupom a darčekmi k MDŽ. Kým stihla posadiť syna do auta, dvaja muži jej veci ukradli.

Vo videu na Instagrame opísala, ako sa extrémne rýchla akcia vlastne odohrala: „Mala som otvorený kufor, malého som nahadzovala a proste ma okradli,“ vysvetlila uplakaným hlasom. „Zaregistrovala som to, ale ako si ja pomôžem sama s malým dieťaťom v aute,“ doplnila manželka Karlosa Vémolu. 

„Ja tiež musím pracovať, aby som mala peniaze... nikomu nepadá nič len tak!“ tvrdí šokovaná influencerka. „Ja proste nemám slov,“ uzavrela sklamane. Tvrdí, že je z celej situácie v šoku a na videách, ktoré zverejnila vo svojom príbehu, sa pri opisovaní príbehu neubránila slzám.

lela ceterova, kradez
Zdroj: Instagram/@lela_ceterova_official
Domov
Zdieľať
Diskusia