Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
4. marca 2024, 16:57
Čas čítania 1:03
Karolína Uličná

Bodyshaming v priamom prenose? Diváci Let’s Dance kritizujú Vinczeho nemiestny vtip. Uťahoval si z hlavy Jána Tribulu

Bodyshaming v priamom prenose? Diváci Let’s Dance kritizujú Vinczeho nemiestny vtip. Uťahoval si z hlavy Jána Tribulu
Zdroj: TV Markíza
OSOBNOSTI LET'S DANCE TELEVÍZIA MARKÍZA VIKTOR VINCZE
Uložiť Uložené

V šou sa predstavilo 11 tanečných párov. Najmenej bodov získal Ján Tribula s tanečnou partnerkou Natáliou. Práve na jeho adresu žartoval moderátor šou, čo mnohých divákov pobúrilo.

Veľkolepé otvorenie Let’s Dance si užili účinkujúci aj diváci. Štvoricu stálych porotcov dotváral legendárny Facundo Arana a tanečné páry hviezdili v rôznych druhoch tanca od waltzu cez quickstep až po jive.

Celý večer sa niesol v pozitívnom duchu tanca a zábavy. Niektorých divákov však pobúrila poznámka moderátora Viktora Vinczeho. Ten si urobil žarty z jedného z účinkujúcich, zo svojho dlhoročného kolegu z Markízy Jána Tribulu, ktorý na tanečnom parkete predviedol čaču. 

Na Jankovu adresu si neodpustil nemiestny vtip, keď jeho partnerke Natálii povedal: „Pýtala si si veľkého chlapa, dostala si aspoň veľkú hlavu.“ Komentár moderátora vyvolal diskusie aj na internete, mnohí používatelia tvrdia, že ide o učebnicový bodyshaming. Nielenže tým totiž narážal na to, že nie je dostatočne vysoký, poukazoval aj na proporcie jeho hlavy. Niektorí argumentujú tým, že keby si moderátor takto uťahoval z nejakej ženy, spoločnosť by ho „rozniesla v v zuboch“.

„To sa trénuje na generálke? Vincze by sa mal starať hlavne o seba,“ píše diváčka. „Jediné, čo sa mi nepáčilo, sú komentáre od Viktora Vinczeho. Že ‚veľká hlava‘. Trošku úcty by nezaškodilo,“ uvádza ďalšia.

Jan Tribula v Let's Dance
Zdroj: Instagram/@letsdance.markiza, @tvmarkizaofficial

Medzičasom sa k danému momentu spätne vyjadril aj samotný reportér Tribula, ktorý si z toho ťažkú hlavu nerobí. „Bol som v takom vypätí, že toto som ani nepočul... S Viktorom sme kamoši a viem, že to určite nemyslel zle,“ vyjadril sa pre Topky.

Odporúčané
Herečka Lívia Bielovič: Sledovali ma stalkeri. Nikdy neviete, čoho sú schopní, jedno dievča som musela konfrontovať (Rozhovor) Herečka Lívia Bielovič: Sledovali ma stalkeri. Nikdy neviete, čoho sú schopní, jedno dievča som musela konfrontovať (Rozhovor) 19. februára 2024, 12:30

Jankov tanečný výkon bol porotcami ohodnotený ako najhorší a s partnerkou Natáliou získali iba 13 bodov. Diváci mu však za jeho snahu venovali standing ovation. V konečnom dôsledku však v Let’s Dance nejde len o tanec, ale aj o zábavu, o ktorú sa Janko určite postaral.

Domov
Zdieľať
Diskusia