Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
26. februára 2024, 11:32
Čas čítania 1:15
Barbora Adamkovičová

Let’s Dance odhalilo novú porotcovskú tvár: V šou sa predstaví hviezda z legendárnej telenovely Divoký anjel

OSOBNOSTI LET'S DANCE TANEC TELENOVELY TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Televízia mu má za účasť štedro zaplatiť. Uhradia mu aj transatlantický let, ubytovanie a stravu.

Argentínsku telenovelu Divoký anjel si zrejme dobre pamätajú mnohé Slovenky a Slováci. Fanúšikov romantického seriálu s Nataliou Oreiro preto určite poteší nová odhalená tvár tohtoročnej série Let’s Dance.  

Ako informuje Markiza.sk, na nakrúcanie zavíta legendárny Facundo Arana, seriálový Ivo, ktorý bol v telenovele hlavnou mužskou postavou. Po vlaňajšom úspechu kubánskeho Maria Cimarra zo Skrytej vášne sa Markíza zrejme rozhodla pokračovať v obsadzovaní juhoamerických lámačov sŕdc.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by F A C U N D O (@facundoaranatagle)

Herec priletí z Buenos Aires priamo na nakrúcanie do Bratislavy a podľa exkluzívnych informácií z portálu Nový Čas mu za to televízia zaplatí nemalé peniaze. Aranovi nie je koncept tanečnej súťaže neznámy, už pred pár rokmi sedel na porotcovskej stoličke maďarskej verzie šou. 

„Sme veľmi radi, že môžeme potvrdiť ďalšie meno, ktoré sa objaví v nadchádzajúcej sérii Let’s Dance 2024. Do porotcovského kresla si už túto nedeľu sadne svetoznámy a populárny herec Facundo Arana,“ uviedol Tadeáš Kurka, súčasný PR manažér televízie. 

Na parkete ho neuvidíš

Arana však ani tento rok nezavíta na tanečný parket, ale zasadne na miesto štvrtého porotcu. Pripája sa tak k Adele Vinczeovej, Tatiane Drexler a Jánovi Ďurovčíkovi, ktorých si za porotcovským stolom mohol na televíznej obrazovke vidieť aj minulý rok. Režisér programu Pepe Majeský sa netají nadšením z obsadenia latino hviezdy.

Odporúčané
Vilda Šír: Som tanečník s podnikateľským duchom. Na moje kurzy chodia právničky aj lekárky, tancom sa dá živiť (Rozhovor) Vilda Šír: Som tanečník s podnikateľským duchom. Na moje kurzy chodia právničky aj lekárky, tancom sa dá živiť (Rozhovor) 18. apríla 2024, 9:30

„Facundo je bezpochyby herec, ktorý si získal srdcia mnohých diváčok po celom svete, Slovensko nevynímajúc. Už z našich prvých rozhovorov môžem povedať, že je to nesmierne srdečný človek, veľký profesionál a fanúšik tanca,“ dodal, že sa teší na ich budúcu spoluprácu.

Televízia sa o herca údajne poriadne postará – okrem honoráru za účasť v porote mu majú financovať let, ubytovanie v hlavnom meste a dokonca aj to, čo zje. Herec sa v deviatej sérii šou Let’s Dance predvedie už 3. marca.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by F A C U N D O (@facundoaranatagle)

Domov
Zdieľať
Diskusia