Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2024, 15:45
Čas čítania 0:34
Radka Klučárová

Zahraničný portál chváli Bratislavu, okrem lacného piva vyzdvihuje aj tieto miesta

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA CESTOVANIE SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Odporúča navštíviť im Bratislavský hrad, Devín či Dóm svätého Martina.

Zahraničné weby píšu o Bratislave ako o očarujúcom mieste, kde si turisti môžu užiť zábavný a cenovo dostupný výlet. 

„Nachádza sa priamo na západnej hranici s Rakúskom na oboch stranách rieky Dunaj a je domovom pre menej ako 500-tisíc ľudí. Pre kontext, počet obyvateľov Manchestru a širšieho okolia je viac ako 2,8 milióna,“ opisuje Bratislavu portál LADBible. 

Bratislava, Hrad, mesto, panorama
Zdroj: TASR/Dano Veselský

Webový portál cestovateľom odporúča navštíviť Bratislavský hrad a užiť si odtiaľ výhľad na mesto či pozrieť si Dóm svätého Martina. Nezabúdajú ani na modernú časť na nábreží Dunaja, ktoré spája promenádu, mestské divadelné námestie a nákupné centrum Euroveu. 

„Neďaleko sa nachádza hrad Devín, zrúcanina na kopci pri riekach Dunaj a Morava,“ približuje portál, pričom nezabúda spomenúť ani to, že Bratislava je obľúbenou destináciou divokých britských večierkov.

Cudzinci vyzdvihujú, že sa sem dostanú priamym letom z letiska Londýn Stansted a Manchester a letenky často neprekročia sumu 20 eur.

Eurovea II.
Eurovea II. Zdroj: JTRE
Domov
Zdieľať
Diskusia