Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2024, 15:30
Čas čítania 3:50
Richard Balog

Hodinky za 50 000 eur, ale aj obyčajné oblečenie do fitka. Toto je TOP 11 outfitov známych Sloveniek a Češiek

Hodinky za 50 000 eur, ale aj obyčajné oblečenie do fitka. Toto je TOP 11 outfitov známych Sloveniek a Češiek
Zdroj: Instagram/@andicsinger
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY
Uložiť Uložené

Ktorý najlepší ženský outfit za posledný mesiac si získa tvoju priazeň?

Zatiaľ čo pre väčšinu módnych nadšencov je obliekanie len hobby, pre ženy v dnešnom článku ide o prácu na plný úväzok a priamoúmerné tomu sú aj kombinácie, ktoré skúšajú. 

Slovenky a Češky nie sú konzervatívne, ale rady skúšajú nové veci a objavujú trendy, ktorými sa môžeš inšpirovať aj ty. Počas predošlého mesiaca ukázali množstvo fresh nápadov, nižšie sme preto vybrali TOP 11 outfitov v podaní influenceriek ako Petra Macková, Andy Csinger či Alexandra Sedláčková, ale aj od návrhárky Ivany Mentlovej alebo modelky Eriky Palkovičovej. 

Pohodlne sa usaď a vychutnaj si minimalistické siluety v škandinávskej estetike, ale aj športový look vhodný do gymu. 

Ak ťa bavia články o módnych trendoch, celebritných outfitoch, teniskách alebo inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v odevnom priemysle, umení a kultúre, staň sa členom klubu REFRESHER+ a získaš prístup bez obmedzení k celému obsahu na webe.
Odporúčané
TOP 10 zimných outfitov v podaní Alicie Roddy. Inšpiruj sa štýlom jednej z najlepších módnych influenceriek TOP 10 zimných outfitov v podaní Alicie Roddy. Inšpiruj sa štýlom jednej z najlepších módnych influenceriek 28. januára 2024, 9:30

Ivana Mentlová @ivanamentlova

Zoznam otvárame Ivanou Mentlovou, ktorá nás aj vo februári presvedčila o tom, že patrí medzi najštýlovejšie Češky. Návrhárka, ktorej kúsky nosia známe zahraničné influencerky, si tentoraz získala našu pozornosť vďaka luxusnému mestskému outfitu.

Zladila predĺženú koženú bundu z vlastného ateliéru s tmavohnedými nohavicami vo voľnom strihu značky La Collection, trendy podlhovastou kabelkou z dielní módneho domu ALAÏA a obrovskými slnečnými okuliarmi z debutovej kolekcie Phoebe Philo. 

Ivana Mentlová
Zdroj: Instagram/@ivanamentlova

Zorka Hejdová @zorkahejdova

Chválou nebudeme rozhodne šetriť ani pri Zorke Hejdovej, keď v uliciach Prahy predviedla cool outfit s výraznou vrchnou vrstvou, ktorá je dielom vyššie spomínanej návrhárky Ivany Mentlovej. 

Moderátorka známeho rádia či šou Love Island doplnila luxusnú kožušinu o tmavomodré džínsy v rovnom strihu s koženým opaskom, semišové čižmy na podpätkoch od značky Gianvito Rossi a ikonicku kabelku Gucci Jackie 1961 v bielej koži so zlatými prvkami, ktorá stojí približne 2 500 eur. 

Zorka Hejdová
Zdroj: Instagram/@zorkahejdova

Alexandra Sedláčková @alexsedlackova

Alexandra Sedláčková je súčasťou takmer každého výberu outfitov v posledných rokoch. Vo februári ukázala viacero zaujímavých outfitov, spomedzi ktorých sme vybrali tento.

Odporúčané
Oživte svoj výzor – odhaľujeme jarné módne trendy pre mužov Oživte svoj výzor – odhaľujeme jarné módne trendy pre mužov 25. apríla 2024, 10:30

Sympatická plavovláska má na fotografii oblečený béžový trenčkot, svetlé nohavice s vysokým pásom, tenký kardigán, aktovkovú kabelku s monogramom a masívne slnečné okuliare, ktoré dodali sofistikovanej kombinácii punc drzosti. 

Alexandra Sedláčková
Zdroj: Instagram/@alexsedlackova
Odporúčané
Yzomandias, Nik Tendo či TK27. Ktorý český raper má najlepší módny vkus? Yzomandias, Nik Tendo či TK27. Ktorý český raper má najlepší módny vkus? 19. februára 2024, 15:30

Zuzana Nováková Stráská @zuzanastraska

Ak je reč o Češkách, ktoré majú vycibrený vkus, potom nemôžeme vynechať ani Zuzanu Novákovú Stráskú. Bývalá modelka, v súčasnosti kreatívna konzultantka pre magazín Top Fashion a tvorkyňa módneho obsahu, je už roky verná minimalistickej škandinávskej estetike a v tomto duchu sa nesie aj outfit nižšie. 

Zuzana má oblečený svetlohnedý trenčkot od značky Lindex, čierne zvonové nohavice, cool tenisky Adidas Originals Samba x Wales Bonner a luxusnú koženú kabelku Miu Miu Wander za 2 000 eur. 

Zuzana Nováková Stráská
Zdroj: Instagram/@zuzanastraska

Viktória Ortner @viki.ortner

Ako na dokonalý mestský outfit v chladnom počasí, ti ukáže aj modelka Viktória Ortner, ktorá si užívala krásy Paríža v tomto štýlovom looku ako vystrihnutom z magazínu. 

Štíhla tmavovláska zladila maxi dlhý kabát z poslednej kolekcie H&M Studio s bielou hodvábnou košeľou zo Zary, tmavými džínsami Saint Laurent s opaskom Bottega Veneta a teniskami Adidas Originals Samba, ktoré aj tento rok uvidíš v uliciach každý deň hneď niekoľkokrát. Ako doplnky zvolila Viktória jemné zlaté šperky a malú koženú kabelku Chanel. Cena celého vzhľadu je rádovo niekoľko tisíc eur.

Viktória Ortner
Zdroj: Instagram/@viki.ortner

Maria Dušička @maria.dusicka

Medzi stálice v našich výberoch najlepších outfitov patrí aj Maria Dušička. Oceňujeme, že populárna influencerka kombinuje svoje outfity v znamení hesla „menej je viac“, keďže táto estetika je nám blízka. 

Odporúčané
Outfit check z prvého radu na Pasienkoch: Luca Brassi10x so zlatými zubami či Ivana Tattoo Art v súprave Gucci za tisíce eur Outfit check z prvého radu na Pasienkoch: Luca Brassi10x so zlatými zubami či Ivana Tattoo Art v súprave Gucci za tisíce eur 18. apríla 2024, 11:00

Na fotografii nižšie má Maria oblečený dlhý čierny kabát od newyorskej značky The Frankie Shop, pod ktorým má čierny rolák a zvonové džínsy s vyšúchaným vzhľadom. Ako obuv zvolila čižmy na podpätkoch, ale highlightom celého outfitu sú hodinky Audemars Piguet (AP) na kožených rukaviciach, ktorých cena sa pohybuje v hodnote približne 50-tisíc eur.

Všetko spolu funguje na jednotku s hviezdičkou a pokojne sa môžeš inšpirovať pri najbližšej príležitosti zaujať v uliciach. Zvládneš to aj s cenovo dostupnejším modelom hodiniek. 

Maria Dušička
Zdroj: Instagram/@maria.dusicka

Barbora Franeková @barborafranekova

Riaditeľka magazínu Top Fashion ide perfektným príkladom svojim čitateľkám. Na fotografii nižšie zladila sivý pletený kardigán so základným bielym tričkom, širokými nohavicami a s legendárnymi teniskami New Balance 550. Čerešničkou sú cool slnečné okuliare. 

Barbora Franeková
Zdroj: Instagram/@barborafranekova
Odporúčané
Drake je módna ikona, ktorého štýl musíš milovať. Toto je jeho 10 najlepších outfitov Drake je módna ikona, ktorého štýl musíš milovať. Toto je jeho 10 najlepších outfitov 21. januára 2024, 9:30

Petra Macková @pepamack

Slovenka Petra Macková je celosvetovo uznávaná módna influencerka, ktorá sedí v prvých radoch na prehliadkach nových kolekcií módnych domov, a vďačí za to svojmu jedinečnému minimalistickému štýlu. 

Dôkazom je fotografia nižšie, na ktorej má štíhla tmavovláska oblečené produkty z kolekcie jar/leto 2024 od Fendi a vyzerá božsky. Predĺžené sako v sivej farbe doplnila o svetlomodré tričko, oblekové šortky v širokom strihu a elegantnú koženú kabelku v hnedo-čiernej schéme. Čerešničkou na celom looku je vizáž vrátane vlasov učesaných dozadu. 

Petra Macková
Zdroj: Instagram/@pepamack

Andy Csinger @andicsinger

Jednou z najsledovanejších Sloveniek na Instagrame je aj Andy Csinger, ktorá si vo februári užila dovolenku na exotickom Bali, odkiaľ sa s nami podelila o niekoľko fresh letných outfitov.

Vybrali sme siluetu, ktorej dominuje korzet s maxi dlhou sukňou v sivej farbe s jemnými prúžkami od značky Mint Velvet. Sofistikované kúsky následne zladila s priehľadnými lodičkami so zdobením, s dovolenkovým príveskom na krku a kontrastnými slnečnými okuliarmi od Miu Miu. 

Andy Csinger
Zdroj: Instagram/@andicsinger

Karolína Chomisteková  @karolinachomistek

Ďalší zaujímavý a originálny outfit ukázala vo februári aj Karolína Chomisteková. Modelka si užíva slnečné Miami plnými dúškami a okrem oddychu a športu, stíha aj pracovné aktivity.

Odporúčané
Móda REFRESHER: Sleduj, čo nosia počas prvých jarných dní Slovenky a Češky. Hitom sú široké džínsy, boxy mikiny aj vzorované saká Móda REFRESHER: Sleduj, čo nosia počas prvých jarných dní Slovenky a Češky. Hitom sú široké džínsy, boxy mikiny aj vzorované saká 8. apríla 2024, 16:30

V rámci spolupráce so značkou Selezza London zakomponovala do svojho looku extravagantnú vrchnú vrstvu v bielej farbe, pod ktorú si obliekla klasický čierny sveter a nohavice. Siluetu doplnila o šperky a luxusnú kabelku s logom Chanel, ktorá bola sladkou bodkou.

Karolína Chomisteková
Zdroj: Instagram/@karolinachomistek

Erika Palkovičová @eripalko

Bodku za februárovým výberom dáva slovenská modelka Erika Palkovičová, a to v outfite, na aký nie sme pri nej úplne zvyknutí, ale o to viac nás baví. 

Vysoká plavovláska, ktorá väčšinu roka žije s priateľom v New Yorku, nám tentoraz ukázala, ako chodí oblečená do gymu, a musíme povedať, že vyzerá skvelo. Krátky vrchný diel Nike doplnila o športové nohavice od rovnakej značky, vysokú obuv a ruksak. Išla by si takto von a odfotila sa na Instagram?

Erika Palkovičová
Zdroj: Instagram/@eripalko
Odporúčané
Outfity známych tvárí z týždňov módy: Kylie Jenner ukázala božské krivky, elegantná Rihanna či Pusha T a Gunna v luxusných kúskoch Outfity známych tvárí z týždňov módy: Kylie Jenner ukázala božské krivky, elegantná Rihanna či Pusha T a Gunna v luxusných kúskoch 29. januára 2024, 11:45
Priemerné hodnotenie čitateľov
Tvoje hodnotenie
Aké hodnotenie by si dal ty?
Zobraziť výsledky
Skryť výsledky
0/10
Domov
Zdieľať
Diskusia