Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2024, 9:30
Čas čítania 3:53
Richard Balog

TOP 10 zimných outfitov v podaní Alicie Roddy. Inšpiruj sa štýlom jednej z najlepších módnych influenceriek

TOP 10 zimných outfitov v podaní Alicie Roddy. Inšpiruj sa štýlom jednej z najlepších módnych influenceriek
Zdroj: Instagram/@lissyroddyy
MÓDA MÓDA OUTFITY OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ
Uložiť Uložené

Dlhé kabáty, huňaté kukly, pleteniny či mokasíny z dielní módnych domov. Takto vyzerajú outfity britskej influencerky.

Instagram a Tiktok je plný módnych influenceriek, ale veľmi málo z nich má vlastný štýl a len nekopíruje najznámejšie tváre. Alicia Roddy, známa ako @lissyroddyy, ide dlhodobo vlastným smerom a ponúka autentický pohľad na ženskú módu, respektíve obliekanie v roku 2024. S ľahkosťou kombinuje prvky streetwearu s high fashion. 

Jeden deň ju vidíš v pletených modeloch s mokasínami Prada na nohách a na ďalší deň si oblečie koženú motorkársku bundu s plyšovou kabelkou Chanel. Pozri si 10 najlepších zimných outfitov v podaní britskej influencerky. Určite nájdeš aspoň trochu inšpirácie. 

Ak ťa bavia články o módnych trendoch, horúcich novinkách, outfitoch alebo inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v odevnom priemysle, umení a kultúre, staň sa členom klubu REFRESHER+ a získaš prístup bez obmedzení k celému obsahu na webe.
Odporúčané
Drake je módna ikona, ktorého štýl musíš milovať. Toto je jeho 10 najlepších outfitov Drake je módna ikona, ktorého štýl musíš milovať. Toto je jeho 10 najlepších outfitov 21. januára 2024, 9:30
Alicia Roddy
Zdroj: Instagram/@lissyroddyy

Náš možno najobľúbenejší tohtoročný zimný vzhľad v podaní britskej influencerky. Alicia si užívala atmosféru Londýna v tomto pohodlnom outfite, v rámci ktorého zladila pletený sveter s vysokým golierom a zipsom od značky H&M s klasickými sivými teplákmi RAEY, sivou kuklou s otvorom v tvare srdca a koženými mokasínami s charakteristickým kovovým emblémom Prada. Nevieme prečo, ale bavia nás aj ponožky s volánmi. Všetky diely spolu jednoducho fungujú. 

Alicia Roddy
Zdroj: Instagram/@lissyroddyy

Veľmi populárne kožené mokasíny z dielní módneho domu Prada, ktoré kúpiš za približne 900 eur v online obchode, využila slávna influencerka aj v druhom outfite. 

Alicia stavila na siluetu v zelených tónoch a išlo o viac ako dobrú voľbu. V hlavnej úlohe je oversized bombera s lesklou povrchovou úpravou, ktorá perfektne ladí so širokými nohavicami a s fresh doplnkami v podobe šatky vo vlasoch namiesto klasickej gumičky a luxusnej kabelky Chanel vo veľmi originálnom prešívanom vyhotovení. Skúsiš niečo podobné aj ty? 

Alicia Roddy
Zdroj: Instagram/@lissyroddyy

Slovami chvály nemôžeme šetriť ani pri pohľade na tento cool mestský outfit. Atraktívna tmavovláska vyhľadáva pohodlné kúsky, čoho dôkazom je silueta vyššie, keď mala oblečené športové nohavice, vatovanú bundu v bomber strihu a mäkké papučky.

Oceňujeme doplnky v podobe malej kabelky s monogramom Louis Vuitton za viac ako 1 500 eur, slnečné okuliare ako vystrihnuté zo začiatku tisícročia aj slúchadla AirPods Max, ktoré sa v posledných rokoch stali už akýmsi módnym doplnkom.

Alicia Roddy
Zdroj: Instagram/@lissyroddyy

Ak nie sú vonku teploty okolo bodu mrazu a nižšie, do ulíc môžeš ísť aj v klasickom trenčkote z technických tkanín, ktorý ťa udrží v suchu a ochráni pred vetrom. Ako ho správne zladiť, ti ukáže práve dnešná hviezda. 

Štíhla tmavovláska s krásnymi očami má v zbierke nadčasový model od škandinávskej značky Samsoe & Samsoe, ktorý vďaka zľave kúpiš za 390 eur v online obchode. Doplnila ho o voľné čierne nohavice s jemnými prúžkami, tenisky Chanel inšpirované bežeckými štýlmi z deväťdesiatych rokov za viac ako 1 000 eur a obrovskú shopper kabelku so známym štvorčekovaným vzorom Burberry. 

Alicia Roddy
Zdroj: Instagram/@lissyroddyy

Kombinovanie high fashion a streetwearu nie je vo svete módy žiadnou novinkou, ale málo žien to dokáže tak rafinovanie a s takou ľahkosťou ako Alicia.  

Na začiatku aktuálnej zimnej sezóny nás potešila týmto štýlovým vzhľadom v tmavohnedých tónoch, na ktorom vyčnievali modely s monogramom odevnej spoločnosti Louis Vuitton – obuv aj kabelka. Hrejivá flísová bunda s nylonovými vreckami je z dielní ALO, zatiaľ čo šiltovku navrhol Rhuigi Villaseñor pre vlastnú značku Rhude. 

Odporúčané
Luxus na svahu predviedli Dara Rolins aj Karolína Chomisteková. Ktorá Slovenka vyzerala na lyžovačke najlepšie? Luxus na svahu predviedli Dara Rolins aj Karolína Chomisteková. Ktorá Slovenka vyzerala na lyžovačke najlepšie? 10. januára 2024, 11:30
Alicia Roddy
Zdroj: Instagram/@lissyroddyy

Päťdesiat odtieňov sivej v rámci outfitu nemusí byť nuda, o čom ťa presvedčí práve Roddy, ktorá má na sebe oblečený dlhý kabát, svetlý vlnený sveter, pohodlné kašmírové nohavice a tenisky New Balance zo série 990, ktoré kúpiš za približne 200 eur v online obchode Footshop. Slnečné okuliare sú Prada a kabelka je v tomto prípade Chanel. 

Ako si si mohol/mohla všimnúť, populárna influencerka investuje viac peňazí predovšetkým do luxusných doplnkov, ktoré môže nosiť dlhé roky, čo považujeme za správnu cestu. 

Alicia Roddy
Zdroj: Instagram/@lissyroddyy

Roddy patrí medzi najväčšie módne influencerky a pravidelne navštevuje rôzne eventy či prehliadky luxusných značiek. Počas parížskeho týždňa módy prišla na prezentáciu novej kolekcie Louis Vuitton a pred fotografov predstúpila v tomto veľmi cool outfite. 

Svetlomodrú bundu Supreme doplnila o originálne nohavice s kontrastným prešívaním od značky Ganni, huňaté sandále, vintage kabelku z dielní Louis Vuitton a sériu šperkov vrátane prsteňov a náušníc. Takto sa kombinuje high fashion a streetwear. 

Alicia Roddy
Zdroj: Instagram/@lissyroddyy

Alicia Roddy nemá problém nosiť ani modely z mužských kolekcií, čoho dôkazom je outfit vyššie, keď mala oblečenú motorkársku bundu z línie boohooMAN, ktorú zladila s voľnými tmavohnedými nohavicami s koženým efektom a klasickou bavlnenou čiapkou s kontrastným ružovým nápisom.

Najväčšou bombou na tomto outfite je ikonická kabelka Chanel v neprehliadnuteľnej plyšovej úprave v ružovej farbe, ktorá je len pre odvážne ženy s jedinečným vkusom. Slnečné okuliare s korytnačím vzorom sú Bottega Veneta a kúpiš ich za 350 eur v online obchode talianskeho módneho domu. 

Alicia Roddy
Zdroj: Instagram/@lissyroddyy

Estetika trendu Y2K ovládla v posledných sezónach ulice všetkých svetových metropol a neobišla ani Londýn, v ktorom žije Alicia Roddy. Britská influencerka vybehla do ulíc v takomto fresh vzhľade a všetky oči boli na nej.

Pletený sveter je boohooMAN, zatiaľ čo baggy jeans s farebnými motívmi sú od legendárnej japonskej značky Evisu, ktorá zažila veľký návrat na scénu spoločne s návratom módy zo začiatku tisícročia. Vintage slnečné okuliare Chanel dodali outfitu príjemný vibe a luxusná kabelka s logom francúzskej módnej ikony zabezpečila luxusný dojem. Oceňujeme aj zlaté náušnice Louis Vuitton.

Alicia Roddy
Zdroj: Instagram/@lissyroddyy

10 bodov z 10 udeľujeme aj poslednému outfitu v zozname. Jedna z našich obľúbených influenceriek, ktorú sleduje viac ako 1,3 milióna ľudí na Instagrame, nás posadila na zadok vďaka tomuto luxusnému vzhľadu s nádychom ulice. 

Alicia Roddy mala oblečený dlhý camel coat, pod ktorým mala mäkkú plyšovú mikinu v svetlejšom béžovom odtieni a vyzerala s tým božsky. Chválime aj spodný diel v podobe širokých riflí s anagramom Loewe na kolenách, ktoré boli veľmi vyhľadávaným artiklom, a v neposlednom rade huňatú obuv v štýle šľapiek Birkenstock a šiltovku s logom streetwearovej značky Rhude. 

Páči sa nám, že Roddy ukazuje, ako môžeš nosiť rovnaký kúsok vo viacerých rozličných outfitoch. To totiž robí minimum módnych influenceriek. Čo hovoríš na jej štýl? Dáš sa inšpirovať alebo si ideš skôr čisto eleganciu? Svoj názor nám nezabudni napísať do komentára!

Odporúčané
Toto je 12 najlepších outfitov Timothéeho Chalameta. Inšpiruj sa štýlom najväčšej hviezdy filmového šoubiznisu Toto je 12 najlepších outfitov Timothéeho Chalameta. Inšpiruj sa štýlom najväčšej hviezdy filmového šoubiznisu 26. októbra 2023, 14:00
Domov
Zdieľať
Diskusia