Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2024, 11:30
Čas čítania 2:34
Richard Balog

Luxus na svahu predviedli Dara Rolins aj Karolína Chomisteková. Ktorá Slovenka vyzerala na lyžovačke najlepšie?

Luxus na svahu predviedli Dara Rolins aj Karolína Chomisteková. Ktorá Slovenka vyzerala na lyžovačke najlepšie?
Zdroj: Instagram/@karolinachomistek
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY
Uložiť Uložené

Pozri si 6 ukážkových outfitov zo zasnežených zjazdoviek podľa najnovších trendov, v ktorých možno nájdeš inšpiráciu.

Známe Slovenky a Češky vyrazili na svahy vo veľkom štýle. Počas lyžovačky predviedli outfity z dielní etablovaných módnych domov aj dodávateľov luxusného športového vybavenia. V obľúbených lyžiarskych strediskách v domácom prostredí aj v alpských krajinách si užili čerstvý biely prašan, ostré horské slnko, ale aj après-ski podniky.

Osobnosti šoubiznisu na svojich zimných outfitoch rozhodne nešetria a dôkazom sú lyžiarske súpravy Moncler, bundy s logom Perfect Moment, ale aj kombinézy od značky Goldbergh.

Ak ťa bavia články o módnych trendoch, novinkách, celebritných outfitoch alebo inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v odevnom priemysle, umení a kultúre, staň sa členom klubu REFRESHER+ a získaš prístup bez obmedzení k celému obsahu na webe.
Odporúčané
TOP 10 zimných outfitov Sloveniek a Češiek: Sleduj tichý luxus Karolíny Chomistekovej či Petry Mackovej TOP 10 zimných outfitov Sloveniek a Češiek: Sleduj tichý luxus Karolíny Chomistekovej či Petry Mackovej 7. januára 2024, 10:30
Dara Rolins
Zdroj: Instagram/@dararolins_vermi

Nikto nemôže pochybovať o tom, že Dara Rolins je popkultúrna ikona, a to rovnako vďaka hudobnému dosahu, ako aj módnemu štýlu, ktorý zlepšuje každý rok. Spoločne s partnerom Pavlom Nedvědom oslávila príchod nového roka v lyžiarskom stredisku Livigno v Taliansku, kde predviedla niekoľko zaujímavých outfitov.

Najviac nás oslovila čierna kombinácia modelov z dielní značky Moncler, ktorú milujú mnohé známe tváre. Hviezdna speváčka si užívala sneh a horské slnko v minimalistickej bunde s kožušinou a opaskom, ktorú doplnila o odolné nohavice, rukavice a prilbu s okuliarmi.

Cena celého outfitu je viac ako 3 000 eur. Rovnaký model bundy Moncler má aj v neprehliadnuteľnej červenej schéme. V jednoduchosti je krása a Dara Rolins si je toho dobre vedomá.

Karolína Chomisteková
Zdroj: Instagram/@karolinachomistek

Karolína Chomisteková miluje zimu a je nekorunovanou kráľovnou lyžiarskeho a svojho „domáceho“ strediska Kubínska hoľa, kde si užíva čerstvý sneh v štýlových outfitoch. Deň pred Vianocami ukázala vzhľad v štýle trendu „barbiecore“. Obliekla si jedinečnú ružovú súpravu s farebnými akcentmi a opaskom od značky Goldbergh.

Len vrchná časť (bunda) s rukavicami stojí skoro 800 eur. Sladkou bodkou na celom outfite sú cukríkové lyžiarske okuliare Goldbergh. Ak hľadáš cenovo dostupnú alternatívu, odporúčame ti pozrieť si ponuku lyžiarskych modelov v online obchode Oysho

Lucia Hrušková
Zdroj: Instagram/@lucypug

V modeli s logom spoločnosti Goldbergh si užívala pobyt na zjazdovke aj populárna influencerka Lucia Hrušková, známa ako @lucypug. Sympatická tmavovláska si pred začiatkom sezóny zadovážila červeno-čiernu kombinézu v úzkom strihu s kožušinou na kapucni, ktorú nájdeš v online obchode Mytheresa za 775 eur.

Lucy vyzerala perfektne, a ak máš dostatočný rozpočet na nový lyžiarsky outfit, kúpou týchto kúskov neurobíš zlé rozhodnutie. Pozri sa vyššie a rýchlo pochopíš prečo. 

Alena Pallová
Zdroj: Instagram/@alenapallova

Záver roku 2023 si užila vo vysokohorskom prostredí v stredisku Nassfeld aj estetická dermatologička Alena Pallová, ktorá je známa svojou láskou k móde a luxusu.

V Rakúsku predviedla niekoľko outfitov ako vystrihnutých z magazínov vrátane tohto, keď mala oblečenú krátku páperovú bundu v metalickej povrchovej úprave a úzke biele nohavice z lyžiarskej kolekcie Tom Ford. Cena tohto extravagantného návrhu bundy je približne 3 000 eur. 

Nikola Soukup Braxatorisová
Zdroj: Instagram/@brixinka

Ako vyzerať štýlovo na zjazdovke aj v après-ski bare ti ukáže aj česká influencerka Nikola Soukup Braxatorisová, známa ako @brixinka. Bývalá letuška si užívala zasnežené kopce v lyžiarskom stredisku Speikboden s dokonalým výhľadom na Dolomity.

Sympatická tmavovláska stavila na originálnu páperovú bundu s predĺženou líniou a so sťahovacím opaskom z dielní značky Perfect Moment, pod ktorou mala oblečený vlnený rolák s rovnakým logom a čierne nohavice. Zaujala nás aj svetlohnedá prilba a obrovské lyžiarske okuliare Oakley. Presne takto to má vyzerať.

Ak ťa zaujala červená bunda od značky Perfect Moment, máme pre teba dobrú správu. V online obchode Mytheresa je v 30 % zľave, vďaka čomu ju kúpiš za 465 eur.

Monika Marešová
Zdroj: Instagram/@monikamaresova

Najluxusnejšiu zimnú dovolenku, respektíve lyžovačku spomedzi česko-slovenských celebrít z dnešného zoznamu absolvovala Monika Marešová s manželom Leošom. Strávili približne týždeň v renomovanom francúzskom stredisku Courchevel.

Populárna influencerka a mama na plný úväzok ukázala v horskom prostredí viacero perfektných outfitov, ktorými sa môžeš inšpirovať aj ty. Na fotografii vyššie má Monika oblečenú minimalistickú športovú súpravu od značky Goldbergh v čierno-bielej schéme s lesklými detailmi a palčiakmi s logom, ktorú doplnila o matnú čiernu prilbu a obrovské lyžiarske okuliare bez rámu YNIQ od Lindsey Vonnovej za 700 eur. Cena celého outfitu je viac ako 2 000 eur.

Odporúčané
Outfity domácich celebrít: Sexy Dara Rolins pred Eiffelovkou, ale aj Majk Spirit perfektne zladený s manželkou Outfity domácich celebrít: Sexy Dara Rolins pred Eiffelovkou, ale aj Majk Spirit perfektne zladený s manželkou 22. novembra 2023, 14:30
Domov
Zdieľať
Diskusia