Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2023, 14:30
Čas čítania 3:52
Richard Balog

Outfity domácich celebrít: Sexy Dara Rolins pred Eiffelovkou, ale aj Majk Spirit perfektne zladený s manželkou

Outfity domácich celebrít: Sexy Dara Rolins pred Eiffelovkou, ale aj Majk Spirit perfektne zladený s manželkou
Zdroj: Instagram/@majkspirit
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY
Uložiť Uložené

Pozri sa, v čom môžeš v uliciach zabodovať aj ty.

Výber najlepších outfitov v podaní slovenských a českých celebrít je späť. Po viac ako mesiaci sme vybrali svieže kombinácie na každodenné nosenie aj do večernej spoločnosti v podaní áčkových raperov, športovcov, modeliek, umelcov či influenceriek, ktorí majú módu zakorenenú vo svojej DNA.

V jednotlivých siluetách nájdeš drahé modely z rúk renomovaných módnych domov, ale zastúpenie má aj streetwear a cenovo dostupné dizajny od značiek ako H&M alebo The Frankie Shop. Ako uvidíš, staviť môžeš na čokoľvek a výsledok môže byť skvelý a jedinečný, ak vieš, ako správne zladiť jednotlivé kúsky.

Nájdeš inšpiráciu v týchto jedenástich outfitoch?

Odporúčané
Toto je 12 najlepších outfitov Timothéeho Chalameta. Inšpiruj sa štýlom najväčšej hviezdy filmového šoubiznisu Toto je 12 najlepších outfitov Timothéeho Chalameta. Inšpiruj sa štýlom najväčšej hviezdy filmového šoubiznisu 26. októbra 2023, 14:00
Majk Spirit, Maria Dušička
Zdroj: Instagram/@majkspirit

Najkrajší pár v slovenskom šoubiznise. Majk Spirit spoločne s manželkou Mariou Dušička a dcérou Ariou našli nový domov v Prahe, kde pravidelne navštevujú spoločenské udalosti. Na event spoločnosti Audemars Piguet, ktorá vyrába luxusné švajčiarske hodinky, prišli dokonale zladení v čiernych outfitoch.

Jeden z najznámejších domácich raperov predviedol oblek s jemnými bielymi prúžkami od Michaela Kováčika, pod ktorým mal oblečenú košeľu zo spoločnej kolekcie značiek Dior a Denim Tears. Šaty od slovenského návrhára mala na seba aj Maria a spoločne vyzerali naozaj skvelo. 

Pil C, Zayo
Zdroj: Instagram/@pil_c, Ivan Kassa

Z úplne inej kategórie sú outfity, ktoré ukázali na bratislavskom evente magazínu Top Fashion raperi Pil C a Zayo. Autor jedného z najlepších slovenských rapových albumov v roku 2023 (S láskou, Lukáš) stavil na poriadne nadrozmernú MA-1 leteckú bundu v zelenej farbe, široké rifle a populárne tenisky Lanvin Curb, ktoré kúpiš za približne 700 eur. Čerešničkou sú doplnky v podobe slnečných okuliarov či švajčiarskych hodiniek Rolex za niekoľko tisíc eur.

Košický raper mal podobne ladený outfit, keď vytiahol modely spod rúk návrhára Ricka Owensa, ktoré nájdeš v online obchode Footshop

Yaksha
Zdroj: Instagram/@yak.sha, Adam Tarana

Teší nás, že na Slovensku máme čoraz viac kvalitných módnych udalostí, ako napríklad Mercedes-Benz Fashion Live!, na ktorom odprezentovali svoje kolekcie šikovní domáci návrhári. Medzi pozvanými hosťami bol aj Michal „YakshaNovotný, ktorý patrí medzi najštýlovejších mužov v našich končinách. 

Do upravených priestorov nákupného strediska Nivy prišiel v outfite vyskladanom z minimalistických modelov od slovenskej značky NEHERA, pričom na nohách mal obuté tenisky Balenciaga 3XL za viac ako 900 eur. Nemáme žiadne výhrady, všetko spolu funguje na jednotku s hviezdičkou.

Yzomandias
Zdroj: Instagram/@yzomandias

Yzomandias si dlhé roky drží status najlepšie oblečeného českého rapera, o čom nás presvedčil aj na svojej poslednej koncertnej šnúre.

Na fotografii vyššie prišiel na pódium v čiernom outfite, ktorý tvorilo sako s kontrastnými prúžkami s vintage vzhľadom, tričko s nápisom „Free Karlo“, nohavice s cvokmi a šiltovka s odkazom na album Yzomandias II: Zpátky Na Svojí Planetu. Samozrejmosťou sú zlaté šperky s drahými kameňmi, ktoré dodali outfitu punc luxusu.

Richard Zelinka, David Luu
Zdroj: Instagram/@realdavidluu

Chladné ulice New Yorku si v posledných týždňoch vyskúšali na vlastnej koži aj Richard Zelinka a David Luu, ktorých spája láska k športu aj móde. 

Jazdec na kolobežke Ríša Zelinka vytiahol motorkársku bundu zo spoločnej kolekcie značiek Supreme a Fox, široké rifle, tenisky Lanvin Curb, slnečné okuliare Balenciaga a peňaženku s monogramom Louis Vuitton. Skateboardista David Luu mal tiež oblečenú bundu Supreme z rovnakej kolekcie, voľné čierne nohavice a tenisky Vans Knu-Skool za necelých 100 eur z online obchodu Footshop

Odporúčané
Chiara Ferragni ťa naučí, ako sa obliekať. Toto je 5 dokonalých outfitov talianskej módnej ikony, ktoré ťa posadia na stoličku    Chiara Ferragni ťa naučí, ako sa obliekať. Toto je 5 dokonalých outfitov talianskej módnej ikony, ktoré ťa posadia na stoličku 25. septembra 2023, 9:00
Barbora Franeková
Zdroj: Instagram/@barborafranekova, Maria Hason

Ak pravidelne sleduješ naše výbery najlepších outfitov v podaní známych tvárí, vieš, že Barbora Franeková patrí medzi naše obľúbené osobnosti, a to z jednoduchého dôvodu – má skvelý vkus, ktorým sa môžeš inšpirovať kedykoľvek v roku. 

Najnovšie nás o svojej láske k móde presvedčila týmto dokonalým jesenným outfitom v čiernych tónoch, ktorému dominovala kožená bombera od newyorskej značky The Frankie Shop. Rovnako nás baví aj dlhá sukňa s rozparkom, spod ktorej vykukávajú kožené čižmy s prackami. Presne takto si predstavujeme mestský outfit, ktorý je maximálne fresh a zároveň nepodlieha sezónnym trendom. 

Dominika Navara Cibulková
Zdroj: Instagram/@domicibulkova, Viktória Rydlova

Naše výbery najlepších outfitov v podaní domácich celebrít nie sú len o raperoch, ale miesto v ňom majú aj športovci, ako napríklad Dominika Navara Cibulková

Naša najúspešnejšia tenistka miluje módu a my máme radi jej luxusný šatník aj extravagantné kombinácie. Na nedávnom podujatí značky Gismondi 1754, ktorá vyrába šperky, však ukázala svoju elegantnú stránku, keď prišla v nadčasovom celočiernom outfite. Sako s dvojradovým zapínaním a širokými ramenami doplnila o hladký rolák, pričom najlepším doplnkom bola séria šperkov od talianskeho výrobcu. 

Petra Macková
Zdroj: Instagram/@pepamack

Slovami chvály nemôžeme šetriť ani v prípade tohto cozy outfitu od Petry Mackovej, ktorú môžeš poznať pod instagramovým účtom @pepamack. Najsledovanejšia módna influencerka zo Slovenska vyzerá dobre vždy a všade, pričom fotografia vyššie nie je výnimkou. 

Atraktívna tmavovláska si užívala príjemné počasie v Sydney v ľahkých modeloch v svetlohnedých farebných tónoch (skrátený pletený sveter a elegantné nohavice), ktoré doplnila o luxusnú kabelku zo spoločnej kolekcie módnych domov Gucci a Balenciaga v hodnote 2 000 eur. Úzke slnečné okuliare s čiernym rámom a sklami sú Gucci. 

Dara Rolins
Zdroj: Instagram/@dararolins_vermi

Dara Rolins je popkultúrna ikona, čoho možno najlepším dôkazom je vypredaná O2 Arena v Prahe za menej ako 20 minút. Úspešná Slovenka stíha okrem tvorby novej hudby a koncertov aj sociálne siete, kde ukazuje svoju lásku k móde a obliekaniu. 

Stačí, ak sa pozrieš na fotografiu vyššie, kde zapózovala pred Eiffelovou vežou v modeloch z novej dizajnérskej kolekcie Rabanne pre H&M. Dara siahla po neprehliadnuteľných trblietavých modeloch vo fialových tónoch, pod ktorými mala len metalickú podprsenku. Geniálne, nemáme ďalšie slová.

Ivana Mentlová
Zdroj: Instagram/@ivanamentlova

Nekorunovaná kráľovná luxusnej módy v Česku Ivana Mentlová nás nesklamala ani tentoraz, keď vyrazila do pražských ulíc v tomto outfite. Úspešná návrhárka si obliekla maxi dlhý kabát so shearlingom z vlastného ateliéru, široké nohavice Balenciaga, topánky Maison Margiela Tabi, pričom ako doplnky zvolila kabelku značky Hermès a slnečné okuliare Ray-Ban. 

Daniela Peštová
Zdroj: Instagram/@daniela_pestova

Záver tohto výberu si pre seba získala Daniela Peštová, ktorá s ľahkosťou zvláda každý štýl, a to či už ide na prechádzku Prahou, alebo na večerné podujatie v spoločnosti. Najnovšie nás o svojom vycibrenom vkuse a cite pre detaily presvedčila týmto sofistikovaným outfitom, ktorý predviedla na galavečere klenotníckeho domu Roberto Coin.

Daniela stavila na tmavohnedý kostým s predĺženým sakom a so zvonovými nohavicami, ktorý doplnila o otvorenú obuv na podpätkoch a kontrastnú mini kabelku s trblietkami. Siluetu vyzdvihli diamantové šperky na krku aj na rukách modelky. 

Odporúčané
Pharrell Williams je majstrom mužskej módy. Toto je jeho 15 najlepších a najodvážnejších outfitov Pharrell Williams je majstrom mužskej módy. Toto je jeho 15 najlepších a najodvážnejších outfitov 18. septembra 2023, 11:00
Domov
Zdieľať
Diskusia