Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
25. septembra 2023, 9:00
Čas čítania 2:32
Richard Balog

Chiara Ferragni ťa naučí, ako sa obliekať. Toto je 5 dokonalých outfitov talianskej módnej ikony, ktoré ťa posadia na stoličku

Chiara Ferragni ťa naučí, ako sa obliekať. Toto je 5 dokonalých outfitov talianskej módnej ikony, ktoré ťa posadia na stoličku
Zdroj: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images for Gucci
MÓDA OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ TRENDY
Uložiť Uložené

Najsledovanejšia Talianka na Instagrame ukázala v domácom prostredí kombinácie, ktorých inšpiráciou urobíš správny krok.

Rodinu Ferragni by sme mohli označiť za európsku verziu klanu Kardashian, a to vrátane vlastnej šou s názvom The Ferragnez. Najvýraznejšou tvárou rodiny je Chiara Ferragni, ktorá sa stala známou vďaka módnemu blogu The Blonde Salad a dnes je najsledovanejšou Taliankou na Instagrame, keď jej život sleduje skoro 30 miliónov ľudí. 

Úspešná podnikateľka a zároveň mama dvoch detí na plný úväzok (s opatrovateľkami za chrbtom) patrila medzi najväčšie hviezdy na týždni módy v Miláne a v domácom prostredí predviedla sériu skvelých outfitov, na ktoré sa pozrieme bližšie.

Ferragni sa počas prehliadok The Attico, Prada, Gucci či Ferragamo predviedla v modeloch, v ktorých ukázala svoj sexepíl, ale aj cit pre jedinečné kombinácie. Chiara má módu v krvi. Presvedč sa o tom sám/sama.

Odporúčané
Pozri si novú, sexy éru Gucci, ďalšiu perfektnú kolekciu Prada aj moderné siluety Versace    Pozri si novú, sexy éru Gucci, ďalšiu perfektnú kolekciu Prada aj moderné siluety Versace 24. septembra 2023, 11:00
Chiara Ferragni pred prehliadkou módneho domu Prada v Miláne.
Chiara Ferragni pred prehliadkou módneho domu Prada v Miláne. Zdroj: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images for Prada

Zatiaľ čo v prvý deň týždňa módy ukázala Chiara Ferragni pomerne nevýrazný outfit na prehliadke Fendi, o 24 hodín neskôr zavítala na ostro sledovanú šou módneho domu Prada v neprehliadnuteľnom modeli v červenej farbe.

Pred fotografov sa talianska módna ikona postavila v sukňovom kostýme s nadrozmerným sakom zo štruktúrovanej kože, pod ktorým mala oblečenú košeľu a športový vrchný diel s ikonickým trojuholníkovým logom Prada. Ako doplnok zvolila nadčasovú koženú kabelku Prada Arqué v čiernej farbe so zlatými prvkami vrátane loga, ktorá je v online obchode dostupná za 1 900 eur. Outfit dotvorila sofistikovanými čiernymi topánkami na podpätkoch a decentnými šperkami.

Ferragni v uliciach Milána pred prehliadkou značky Tod’s.
Ferragni v uliciach Milána pred prehliadkou značky Tod’s. Zdroj: Arnold Jerocki/Getty Images

V úplne odlišnom štýle prišla Chiara Ferragni na prehliadku jednej zo svojich obľúbených značiek Tod’s. Na šou sa predviedla v elegantnom predĺženom saku, vďaka čomu slúžilo ako šaty. Naplno tak využila svoju výšku 180 centimetrov a vyzerala božsky. Chválime aj tonálnu sivú košeľu a výber doplnkov v podobe koženej kabelky do ruky z dielní Tod’s aj slnečných okuliarov s efektom mačacích očí Ray-Ban, ktoré kúpiš za približne 160 eur cez online obchod Farfetch.

Takto si predstavujeme dokonalý nadčasový outfit, ktorý je fresh v súčasnosti a bude aj o ďalších päť či desať rokov. 

Ferragni nechýbala ani na debutovej prehliadke návrhára Sabata De Sarna pre Gucci.
Ferragni nechýbala ani na debutovej prehliadke návrhára Sabata De Sarna pre Gucci. Zdroj: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images for Gucci

Chiara Ferragni nechýbala ani na zozname hostí pozvaných na očakávanú debutovú prehliadku návrhára Sabata De Sarna pre módny dom Gucci. Do priestorov Gucci Hub zavítala v sprievode svojho manžela, ktorým je Fedez, a pred fotografmi sa ukázala v nových modeloch z dielní talianskej módnej ikony. 

Pozornosť pútala predovšetkým vďaka červenej bezkosticovej podprsenke s monogramom značky GG a priehľadnému vrchnému dielu v skrátenom strihu s krátkymi rukávmi, na ktorých bola umelá kožušina. Naopak, spodná časť outfitu sa niesla v elegantnom duchu, a to či už úzka, maxi dlhá sivá sukňa alebo načerveno lakovaná obuv na podpätkoch. Výraznú vizáž s červenými očnými tieňmi podčiarkovali zlaté kruhové náušnice.

Jednotlivé modely nájdeš napríklad vo viedenskom obchode módneho domu Gucci.

Chiara Ferragni, Ferragamo
Zdroj: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Hviezdna influencerka vyzerala krásne aj na milánskej prehliadke Maximiliana Davisa pre módny dom Ferragamo. Britský návrhár pozval hostí do honosných priestorov Palazzo Delle Scintille, do ktorých sa vzhľad Chiary Ferragni dokonale hodil. 

Z prvého radu sledovala šou, ktorá obsahovala 64 siluet, v ultra krátkych bandážových šatách v metalickom červenom vyhotovení, ktoré obopínali jej štíhlu postavu. Svoju najväčšiu ženskú zbraň – dlhé nohy – nechala Ferragni vyniknúť v čiernych pančuchách a elegantných topánkach na vysokých podpätkoch. Zatiaľ čo v predchádzajúcich prípadoch stavila na malé kabelky do ruky, na prehliadke Ferragamo ukázala väčšiu verziu modelu kabelky Hug v cene 2 450 eur. Dostupná je v online obchode

Chiara Ferragni, The Attico
Zdroj: Marco M. Mantovani/Getty Images

Posledný outfit, v ktorom nás Chiara Ferragni očarila na milánskom týždni módy, predviedla na prehliadke populárnej talianskej značky The Attico. 

V predposledný deň udalosti vyšla do ulíc v najodvážnejšom outfite, keď zladila asymetrické čierne sako, skrátený vrchný diel zo sieťoviny bez podprsenky a obrovské cargo nohavice v tmavozelenom farebnom vyhotovení za 1 490 eur. Chválime aj výber obuvi, ktorý padol na neónovo zelené topánky na vysokých podpätkoch, a kabelku do ruky s metalickým povrchom, ktorá je dostupná za 2 100 eur v online obchode. Všetko spolu funguje na jednotku s hviezdičkou a vôbec by nám neprekážalo vidieť podobné veľmi odvážne kombinácie v slovenských uliciach. 

Anketa:
Čo hovoríš na outfity Chiary Ferragni z Milánskeho týždňa módy?
Skvelé ako vždy.
Nič moc.
Skvelé ako vždy.
54 %
Nič moc.
46 %
Odporúčané
Pozri si TOP outfity v podaní domácich známych tvárí. Zahviezdili Pil C, Maria Dušička s Majkom Spiritom aj Natália Selveková Pozri si TOP outfity v podaní domácich známych tvárí. Zahviezdili Pil C, Maria Dušička s Majkom Spiritom aj Natália Selveková 30. septembra 2023, 9:00
Domov
Zdieľať
Diskusia