Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
23. februára 2024, 20:14
Čas čítania 0:43
Karolína Uličná

FOTO: Jacquemus a Nike opäť spojili sily a vytvorili Swoosh Bag. Kožená kabelka je dostupná hneď v troch farbách

MÓDA NIKE
Uložiť Uložené

Oficiálne predstavenie a predaj kabelky sú naplánované na pondelok 26. februára.

Jacquemus a Nike opäť spojili sily a po futuristických teniskách JF1 prinášajú na trh štýlovú kabelku, píše Hypebeast. Jacquemus stále dokazuje, že je jedným z najlepších spolupracovníkov Nike, pokiaľ ide o pokrokový dizajn a veci, ktoré dokážu poblázniť nielen nadšencov týchto dvoch značiek.

The Swoosh Bag, najnovší kus svojej spolupráce, uvedú na trh už v pondelok 26. februára. Výsledkom bude geniálna malá kožená kabelka Jacquemus x Nike Swoosh, ktorú vyrobila americká atletická šprintérka Sha’Carri Richardson. Práve jej ruka sa nachádza na zverejnenej fotografii instagramového profilu Jacquemus.

Módny doplnok je zatiaľ dostupný v troch farbách – tmavohnedej, tmavoružovej a takzvanej ivory (farba slonovej kosti). Všetky tri vyhotovenia stoja 420 eur. Na ich oficiálnom webe sa už môžeš registrovať a byť medzi prvými, ktorí získajú tento luxusný doplnok.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa JACQUEMUS (@jacquemus)

Tvar predstavuje fajku, imituje logo Nike. Pre svoju veľkosť je kabelka skôr oživením šatníkov a outfitov ako praktickým prvkom. „Môj balzam na pery a tampón sa tejto kabelky nevedia dočkať,“ píše sa v komentári pod fotkou. „Kúpila som si to na nosenie banánov do práce,“ komentuje ďalšia sledovateľka.

Jacquemus, Nike, Swoosh bagJacquemus, Nike, Swoosh bag kabelkaJacquemus, Nike, Swoosh bag kabelka spolupráca
Zobraziť galériu
(3)
Domov
Zdieľať
Diskusia