Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
19. februára 2024, 11:55
Čas čítania 0:36
Barbora Adamkovičová

Dôchodkyňa sa pred zlodejom rozplakala, tak jej poprial pekný zvyšok dňa a odišiel

ZAUJÍMAVOSTI DÔCHODCOVIA LÚPEŽ POSITIVE VIBES ZLODEJI
Uložiť Uložené

Nôž odložil a žene povedal: „Žiadny problém. Prajem vám pekný zvyšok dňa.“ Zaskočená obeť „prepadnutia“ prípad okamžite nahlásila polícii.

Nevydarená lúpež prebehla v okolí rakúskeho mesta Villach. Muž s nožom v ruke sa pokúsil prepadnúť 80-ročnú dôchodkyňu a prikázal jej, aby mu dala všetku hotovosť. Tá sa však na zlodejovo prekvapenie rozplakala a povedala mu, že pri sebe žiadne peniaze nemá. 

Zlodej teda svoje plány prehodnotil. Jeho reakcia dôchodkyňu naozaj šokovala, informuje portál Heute.at. Nôž odložil a žene povedal: „Žiadny problém. Prajem vám pekný zvyšok dňa.“ Zaskočená obeť „prepadnutia“ prípad okamžite nahlásila polícii. Tvrdí, že páchateľ bol vo veku 25 až 30 rokov a mal na sebe čierny sveter s kapucňou. 

Vyšetrovatelia zadržali jedného podozrivého, no následne ho prepustili, pretože dôchodkyňa ho neidentifikovala. V pátraní teda pokračujú naďalej.

Domov
Zdieľať
Diskusia