Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2024, 17:45
Čas čítania 0:41
Monika Růžičková

Zendaya na premiére filmu Duna 2 očarila odvážnym outfitom robota

Zendaya na premiére filmu Duna 2 očarila odvážnym outfitom robota
OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Na svetovej premiére filmu Duna 2 v Londýne sa zúčastnili mladé hollywoodske hviezdy ako Timothée Chalamet, Austin Butler a Florence Pugh. Pozornosť všetkých si však ukradla Zendaya, keď sa ukázala vo futuristickom outfite robota.

Hoci oblek pôsobí futuristickým dojmom, v skutočnosti je to vintage kúsok značky Mugler z kolekcie jeseň/zima 1995. Body z lesklého strieborného materiálu malo výrezy na hrudi, chrbte, rukách a nohách. Na doladenie Zendaya zvolila elegantný nízky drdol a ľahký mejkap.

Počas večera sa prezliekla do elegantných dlhých čiernych šiat s asymetrickým výstrihom. S úpravou jej pomáhal dlhoročný stylista Law Roach, ktorý sa tiež objavil na premiére.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Law Roach (@luxurylaw)

Zendaya znovu ukázala, prečo je už roky považovaná za jednu z najlepšie oblečených hviezd Hollywoodu.

Filmová udalosť bola súčasne prehliadkou aj ďalších skvelých lookov. Extravagantné šaty zakrývajúce hlavu sú tento rok veľkým trendom, tentoraz ich zvolili herečky Florence Pugh a Anya Taylor-Joy.

Austin Butler dal prednosť klasickému obleku s neformálnym bielym tričkom, ktorý ozvláštnil sakom až po zem. Hlavná hviezda filmu Timothée Chalamet prišiel vo vzorovaných nohaviciach s čiernym vrchom.

Premiéra Duny 2 sa pôvodne mala uskutočniť už minulý rok, pre protesty v Hollywoode sa však o niekoľko mesiacov posunula. Film sa do našich kín dostane už koncom februára.

Domov
Zdieľať
Diskusia