Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. februára 2024, 8:12
Čas čítania 0:52
Radka Klučárová

Dvojníčkou Taylor Swift je transžena. Na odovzdávaní cien si ich pomýlil dokonca aj John Travolta

OSOBNOSTI SPRÁVY ZO SVETA TAYLOR SWIFT TRANSRODOVÍ ĽUDIA
Uložiť Uložené

Dvojníčka speváčky sa označuje za Swiftie, teda vernú fanúšičku Taylor Swift. Na to, aby sa na ňu podobala čo najviac, kopíruje jej oblečenie, účes aj mejkap.

Hudobná ikona Taylor Swift má mnoho fanúšikov aj nasledovateľov. Ľudia ju zbožňujú nielen pre jej hudobné nadanie a osobnosť, ale aj pre jej výzor. Pre mnohé ženy sa stala módnou inšpiráciou a vzorom. 

Nie je ničím prekvapivým, že sa na ňu mnohé dievčatá chcú podobať a niektoré zachádzajú do najmenších detailov, a to všetko preto, aby sa jej vzhľadom priblížili čo najviac. Jej najznámejšou dvojníčkou je však transžena. So samotnou Taylor Swift si ju na odovzdávaní cien MTV Video Music Awards pred pár rokmi dokonca pomýlil aj herec John Travolta.

MTV
Zdroj: MTV

Ide o ženu menom Jade Jolie, ktorá na americkej transscéne nie je žiadnym nováčikom. Účinkovala totiž v televíznej reality šou RuPaul’s Drag Race, v ktorej hľadajú nové drag queens. Ona sama sa označuje za Swiftie, teda vernú fanúšičku Taylor Swift a prirovnania k nej jej nepochybne veľmi lichotia. 

37-ročná Jade pochádza z Floridy a narodila sa ako chlapec Jules Green. Jej umelecké meno je zložené z mena hlavnej postavy série počítačových hier Mortal Kombat a priezviska herečky Angeliny Jolie. 

Odporúčané
Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom 9. apríla 2024, 19:30

Netají sa tým, že si k podobnosti s Taylor Swift dopomáha výberom rovnakého oblečenia či účesu, aký nosí speváčka, a tiež, samozrejme, poriadnou vrstvou mejkapu. Instagramový profil, kde ju sleduje takmer 180-tisíc používateľov, pravidelne zverejňuje zábery, ktoré podobné črty potvrdzujú.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jade Jolie (@missjadejolie)

Domov
Zdieľať
Diskusia