Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
2. februára 2024, 14:22
Čas čítania 1:03
Dominik Vetrák

Režisér Guy Ritchie točí filmy rýchlejšie ako Jojka nové časti Paneláku. Za 4 roky vydal 4 akčné pecky a jeden seriál

 Režisér Guy Ritchie točí filmy rýchlejšie ako Jojka nové časti Paneláku. Za 4 roky vydal 4 akčné pecky a jeden seriál
Zdroj: Lionsgate/Universal
FILMY A SERIÁLY GUY RITCHIE
Uložiť Uložené

Fanúšikovia Guya Ritchieho a jeho tvorby prežívajú krásne roky.

Guy Ritchie je legendárnym britským režisérom, ktorý nakrútil také pecky ako Zbaľ prachy a vypadni, Podfu(c)k či oba diely Sherlocka Holmesa. V posledných rokoch je nezastaviteľný a natáča jeden podarený film za druhým.

Výnimkou je akurát Operation Fortune, ale v tomto prípade ide o projekt, ktorý museli skrz vojnu na Ukrajine príbehovo zmeniť, pretočiť a niekoľkokrát odložiť, takže sa to dá pochopiť.

Odporúčané
Duna 2 či Vojna policajtov. Vo februári vyjde rekordne veľa skvelých kinonoviniek ako pred pandémiou covidu-19 Duna 2 či Vojna policajtov. Vo februári vyjde rekordne veľa skvelých kinonoviniek ako pred pandémiou covidu-19 31. januára 2024, 12:30

Okrem toho však od roku 2021 vydal ďalšie dva podarené akčné filmy The Covenant a Wrath of Man. V roku 2019 pritom vydal remake Aladina či The Gentlemen. Ritchie sa však zďaleka nezastavuje a už v apríli vyjde v kinách jeho ďalšia akčná pecka s názvom The Ministry Of Ungentlemanly Warfare.

Ešte predtým, konkrétne v marci, vyjde na Netflixe jeho seriál Gentleman, ktorý sa bude odohrávať v rovnakom svete ako jeho rovnomenný film. Postaral sa o tvorbu seriálu, pričom režíroval dve epizódy. 

Ide o viac než obdivuhodný repertoár. Žiadny iný hollywoodsky režisér nenatáča takou kadenciou a v takej kvalite. Fanúšikovia jeho tvorby tak prežívajú veľmi šťastné obdobie. Ritchie pritom plánuje začať s natáčaním ďalšieho akčného filmu s názvom Fountain of Youth. Zahrajú si v ňom Natalie Portman (Thor: Love and Thunder), John Krasinski (Tiché miesto) a Domhnall Gleeson (Star Wars – generál Hux). 

Aby toho nebolo málo, Ritchie zrejme počas písania tohto článku stihol natočiť ďalší akčný film. Nemá názov, no zahrali si v ňom Henry Cavill, Jake Gyllenhaal a Eiza González (Baby Driver). Vyjde zrejme ešte tento rok. V Hollywoode je bežné, že režiséri vydajú nové filmy raz za tri roky, prinajlepšom raz za dva roky. Ritchie za rovnaké obdobie vydá aj štyri celovečerné projekty.

Domov
Zdieľať
Diskusia