Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2014, 11:02
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Kid Cudi vydal nečakane svoj 4. album, Sattelite Flight

HUDBA KID CUDI
Uložiť Uložené

Leakovanie hudobných albumov už prinútilo interpretov k rôznym výstrahám, no jednou z najúčinnejších metód, ako sa mu vyhnúť, asi stále ostáva iba nečakaný release. Podobnou

Kid Cudi vydal nečakane svoj 4. album, Sattelite Flight

Leakovanie hudobných albumov už prinútilo interpretov k rôznym výstrahám, no jednou z najúčinnejších metód, ako sa mu vyhnúť, asi stále ostáva iba nečakaný release. Podobnou taktikou sa tak nechal inšpirovať aj Kid Cudi, ktorý tak dnes v noci vypustil svoj štvrtý štúdiový album Satellite Flight: The Journey to Mother Moon. Ten ohlásil ešte minulý rok na svojom Twitteri ako EP, no postupom času ho pretransformoval na plnohodnotný album. Začiatkom roku rovnako ohlásil, že by mal byť tento album len prechodnou stanicou medzi Inducud a Man on the Moon 3, čo určite každý z jeho fanúšikov ocení. Album tak už nájdeš na iTunes a nižšie si môžeš vypočuť jeho titulnú skladbu.

Kid Cudi vydal nečakane svoj 4. album, Sattelite Flight
Domov
Zdieľať
Diskusia