Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
9. januára 2024, 14:42
Čas čítania 0:29
Barbora Fábryová

Chceš získať malý ostrov pri Dubrovníku? Je na predaj, toto čaká nového majiteľa

NEWS CHORVÁTSKO
Uložiť Uložené

Realitná agentúra predáva malý ostrov pri Dubrovníku za 3,25 milióna.

V Chorvátsku predáva realitná agentúra MURI ostrov s rozlohou 21 677 štvorcových metrov. Záujemcovia ho môžu kúpiť za 3,25 milióna eur. Ostrov sa nachádza neďaleko Dubrovníka a má vlastný zdroj pitnej vody, píše chorvátsky portál Dnevnik.hr.

Agentúra uvádza, že na ostrove sa nachádza borovicový les a kamenný dom postavený pred rokom 1968. Portál však upozorňuje, že vlastná výstavba na ostrove je problematická. Záujemca sa môže na úrade zaregistrovať a požiadať o vysadenie vlastných olivových hájov a otvorenie farmy. 

Agentúra predáva ostrov s tým, že je vhodný na súkromné večierky, teambuildingy, svadby a glamping. Napriek tomu, že agentúra sľubuje súkromie, portál upozorňuje, že to nemusí byť úplne pravda. Chorvátske zákony nemôžu nikomu zakázať kúpanie na plážach ostrova, pristávanie na brehu alebo plavbu blízko ostrova.

chorvátsko
Zdroj: MURI
Domov
Zdieľať
Diskusia