Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2024, 11:39
Čas čítania 0:48
Samuel Barienčík

Internet sa rozplýva na zaľúbených záberoch, ako si Kylie Jenner a Timothée Chalamet vymieňajú bozky na Zlatých glóbusoch

ZAUJÍMAVOSTI TIMOTHÉE CHALAMET KYLIE JENNER ZLATÉ GLÓBUSY
Uložiť Uložené

V hoteli Beverly Hilton, kde prebiehal galavečer, by sa ich zamilovanosť dala krájať.

V nedeľu sa konal 81. ročník prestížneho ocenenia Zlaté glóbusy. Spomedzi množstva televíznych osobností filmového sveta zachytili kamery v publiku aj zamilovanú dvojicu Timothéeho Chalameta a Kylie Jenner. Ich zábery, ako si vymieňajú bozky a zaľúbené pohľady, sa stali virálnymi.

Timothée bol nominovaný v kategórii najlepší mužský herecký výkon v komediálnom filme alebo muzikáli za film Wonka, túto kategóriu však vyhral herec Paul Giamatti za film The Holdovers. Hoci si ocenenie zo Zlatých glóbusov neodniesol, no minimálne si odniesol zásluhu za jeden z najvirálnejších momentov večera.

Mohli za to vrúcne prejavy pomerne čerstvej lásky s jeho novou polovičkou Kylie Jenner. Aj keď sme sa spoločnej fotky z červeného koberca nedočkali, v interiéri Beverly Hilton Hotel, kde prebiehal galavečer, by sa ich zamilovanosť dala krájať.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa COMPLEX (@complex)

Dohady o tom, že dvojica spolu chodí, boli už na začiatku roka 2023, keď to zverejnil miliónový instagramový profil DeuxMoi, ktorý je známy tým, že má tajné zdroje z okolia celebrít a často v predstihu a správne informoval o viacerých celebritných láskach.

Odporúčané
Je to oficiálne: Kylie Jenner a Timothée Chalamet tvoria pár. Na koncerte Beyoncé bozkami nešetrili Je to oficiálne: Kylie Jenner a Timothée Chalamet tvoria pár. Na koncerte Beyoncé bozkami nešetrili 5. septembra 2023, 17:35

Prvýkrát po dlhšom čase špekulovania svoj vzťah táto dvojica potvrdila verejne na koncerte Beyoncé. Spoločne boli na známom štadióne SoFi Stadium na predmestí Los Angeles v Inglewoode.

Domov
Zdieľať
Diskusia