Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2023, 17:35
Čas čítania 1:15
Daniel Mikolášik

Je to oficiálne: Kylie Jenner a Timothée Chalamet tvoria pár. Na koncerte Beyoncé bozkami nešetrili

OSOBNOSTI TIMOTHÉE CHALAMET BEYONCÉ KYLIE JENNER ŠOUBIZNIS VZŤAHY
Uložiť Uložené

Zaľúbená dvojica sa od seba nedokázala odlepiť.

Špekulácie sa po dlhých mesiacoch potvrdili. Modelka a podnikateľka Kylie Jenner tvorí pár s hercom Timothée Chalametom. Spoločne boli na koncerte Beyoncé na známom štadióne SoFi Stadium na predmestí Los Angeles v Inglewoode. Popová hviezda tam odohrala svoje špeciálne vystúpenie pri príležitosti oslavy svojich 42. narodenín.

Exkluzívne zábery ich spoločného objímania a vrúcneho bozkávania zverejnil známy bulvárny portál TMZ. Na sociálnych sieťach však kolujú aj ďalšie spoločné videá z daného koncertu, ktoré sa podarilo natočiť fanúšikom. Je to vôbec prvýkrát, čo sa dvojica ukázala spoločne na verejnosti, pričom nechýbali vzájomné nežnosti. 

V ich prítomnosti vo VIP sekcii boli takisto Kendall Jenner, Lori Harvey, Justine Skye, ale aj manželia Justin a Hailey Bieber. Blízko nich sa nachádzali Adele, Zendaya a Kim Kardashian.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie Jenner News 🇽🇰 (@kylie.sassy)

Dohady, že dvojica tvorí romantický pár, sa objavili už začiatkom roka 2023, keď to zverejnil miliónový instagramový profil DeuxMoi, ktorý je známy tým, že má tajné zdroje z okolia celebrít a často v predstihu a správne informoval o viacerých celebritných láskach. Dovtedy však existoval jeden jediný záber dvojice, a to z januárovej módnej prehliadky Jeana-Paula Gaultiera.

Odporúčané
Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) 25. apríla 2024, 12:30

Pár mesiacov nato, v apríli 2023, odfotili auto Kylie zaparkované pred Timothéeho domom a oboch takisto natočili, ako si spoločne zabehli na taco. Kylie donedávna tvorila pár s raperom Travisom Scottom, s ktorým má dve deti – 5-ročnú dcéru Stormi a len ročného syna Aireho. Travis na svojom najnovšom albume Utopia poslal skrytý diss na Timothéeho, konkrétne v skladbe Meltdown:

„Chocolate AP and chocolate the Vs (Vs), got the Willy Wonka factory (Vs) / Burn a athlete like it’s calories, find another flame hot as me, b*tch.“

Chalamet hrá totiž v prequeli Willyho Wonku a továrne na čokoládu s názvom Wonka. Pripravovaný hudobný fantasy film režiséra Paula Kinga príde do kín už túto zimu.

Domov
Zdieľať
Diskusia