Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2024, 11:24
Čas čítania 1:12
Karolína Uličná

„Najväčší comeback všetkých čias!“ Conor McGregor sa už tento rok vráti do klietky. Neuveríš, v akej váhovke nastúpi

„Najväčší comeback všetkých čias!“ Conor McGregor sa už tento rok vráti do klietky. Neuveríš, v akej váhovke nastúpi
Zdroj: TASR/AP/John Locher
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY CONOR MCGREGOR MMA UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Očakávaného zápasu McGregor vs. Chandler sa dočkáme už toto leto.

Legenda MMA Conor McGregor sa po takmer 3 rokoch vráti do klietky. Potvrdil to v nedeľu 31. decembra na sociálnej sieti X (Twitter). V zápase sa stretne s Michaelom Chandlerom, ktorý v súčasnosti súťaží v divízii ľahkej váhy UFC, informoval bleacherreport.com

Legendárny zápasník, ktorý bol šampiónom UFC aj v ľahkej aj perovej váhe (featherweight), potešil svojich fanúšikov, keď po večeri s vínom v ruke ozrejmil okolnosti zápasu. Svoj návrat označil ako „najväčší comeback všetkých čias“ a protivníkovi s výsmechom oznámil, že sa budú biť v strednej váhovej kategórii, čo je pre oboch novinkou.

Reakcia od Chandlera na seba nenechala dlho čakať a na X (Twitter) sebavedome napísal, čo si o výzve myslí. „Stále som hovoril, že ťa chcem v zápase v tvojej najväčšej a najlepšej verzii. 185 libier (84 kg – stredná váha) by na mne vyzeralo dobre,“ uviedol zápasník.

Dve veľké mená pre svet zmiešaných bojov sa stretnú v klietke 29. júna tohto roku počas International Fight Week v Las Vegas. Podľa Ariela Helwana z The MMA Hour chcel Ír bojovať na UFC 300 v apríli a snažil sa o to, ale najvyšší predstavitelia UFC sa namiesto toho dohodli na dátume ku koncu prvého letného mesiaca. 

McGregor vs. Chandler bol očakávaným súbojom už celé mesiace, keďže tento rok boli hlavnými trénermi najnovšej sezóny The Ultimate Fighter.

35-ročný Ír naposledy bojoval na UFC 264 v júli 2021, keď prehral s Dustinom Poirierom technickým knokautom. Počas zápasu si zlomil nohu a nemohol pokračovať, čo viedlo k zdĺhavému rehabilitačnému procesu. Napriek tomu má McGregor silný kariérny rekord 22 : 6 a zostáva jedným z najväčších talentov, ktorý kedy zdobil MMA klietku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia