Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. decembra 2023, 12:53
Čas čítania 0:43
Samuel Valent

VIDEO: Nový hit TikToku. Muž prekvapil rodinu, namiesto kúpy darčekov zavolal domov kapelu

ZAUJÍMAVOSTI POSITIVE VIBES TIK TOK VIANOCE
Uložiť Uložené

Namiesto darčekov pozval domov hudobnú skupinu.

Videá s netradičnými vianočnými darčekmi zaplavili internet. Na TikToku sa po novom šíri video, na ktorom muž z USA počas štedrovečernej večere prekvapil svoju rodinu. Do miestnosti zrazu vstúpili hudobníci a začali hrať vianočné pesničky.

Skupina začala spievať vianočnú pieseň Feliz Navidad. Potom zahrali napríklad aj cover skladby Stand by Me od Bena E. Kinga. Video zachytáva reakciu rodiny, ktorá si tento nečakaný darček užila v plnej paráde. Niektorí začali spievať či dokonca tancovať. Video má na TikToku už takmer sedem miliónov videní. 

„Tento rok som nikomu zvlášť nekúpil žiadny darček,“ hovorí muž vo videu. „Som totiž priaznivcom darčekov vo forme zážitku než materiálnych vecí,“ dodáva.

 

Skupina Mariachi Ramos NYC pôsobí v New Yorku, New Jersey a Connecticute. Názov skupiny je odvodený od regionálneho hudobného žánru mariachi, ktorý sa vyvinul v priebehu 18. storočia v západnom Mexiku. Jeho korene však možno siahajú ešte hlbšie. Samotná kapela síce hrá aj iné žánre, ale používa tradičné nástroje.

@papito_blanco ♬ original sound - papito_blanco

Domov
Zdieľať
Diskusia