Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2023, 15:38
Čas čítania 0:41
Karolína Uličná

Raper Kodak Black opäť skončil za mrežami: našli ho spať za volantom s drogami. Nepomohla mu ani milosť od prezidenta

OSOBNOSTI DROGY HUDBA RAP RAPOVÁ SCÉNA VÄZENIE
Uložiť Uložené

V minulosti mu udelil milosť vtedajší prezident Donald Trump. Známy americký raper má však opäť problémy so zákonom.

Kodak Black sa opäť dostal za mreže. Chytili ho po tom, čo policajti z floridskej diaľničnej hliadky spozorovali jeho čierne SUV značky Bentley, ako blokuje cestu. Keď prišli policajti k autu, na sedadle vodiča videli spať známeho amerického rapera, pričom okno na aute bolo do polovice stiahnuté. Z vozidla bolo cítiť silný zápach kanabisu, informuje USA Today.

V jeho aute napokon našli aj priehľadné vrecko obsahujúce kokaín. Podľa TMZ si policajt všimol aj pohár, ktorý vraj obsahoval alkoholický nápoj. 26-ročného rapera, ktorého civilné meno je Bill Kapri, previezli do okresného väzenia na Floride a obvinili z nelegálneho držania drog a tiež z manipulácie fyzických dôkazov, ako aj z nepovoleného parkovania vozidla.

Raper mal v minulosti už viaceré problémy so zákonom. Pred rokom mu v aute našli takmer 75 000 dolárov v hotovosti a 31 bielych tabliet oxykodónu, s ktorým mal obchodovať. V roku 2019 bol autor známej pesničky Tunnel Vision odsúdený na 46 mesiacov po tom, ako sa priznal k obvineniam z držania zbraní. V januári 2020 mu však Donald Trump udelil prezidentskú milosť.

Kodak Black
Zdroj: Wikimedia Commons/Chrisallmeid/na voľné použitie
Domov
Zdieľať
Diskusia