Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2023, 14:21
Čas čítania 0:24
Dominik Vetrák

Keď USA a Rusko začnú jadrovú vojnu, ruskí a americkí astronauti sa budú zabíjať na vesmírnej stanici, zobrazuje akčný film ISS

Keď USA a Rusko začnú jadrovú vojnu, ruskí a americkí astronauti sa budú zabíjať na vesmírnej stanici, zobrazuje akčný film ISS
Zdroj: Bleecker Street
FILMY A SERIÁLY ISS MEDZINÁRODNÁ VESMÍRNA STANICA SCI-FI FILMY SCIFI VESMÍR
Uložiť Uložené

Čaká nás ďalší skvelý vesmírny príbeh? I. S. S. bude napínavým filmom o tom, ako sa z kamarátov na vesmírnej stanici stanú úhlavní nepriatelia len skrz vojnu na Zemi.

I. S. S. je akčný sci-fi film o partii astronautov, ktorí sa zblížia na Medzinárodnej vesmírnej stanici (ISS). Užívajú si dlhé chvíle vo vesmíre, no všetko sa zmení, keď na Zemi vypukne veľká vojna. Ruských a amerických astronautov zrazu ich vlády poveria tým, aby sa zmocnili vesmírnej stanice, a to za každú cenu.

Odporúčané
Najlepšie vianočné filmy na Netflixe Najlepšie vianočné filmy na Netflixe 5. decembra 2023, 9:30

Z priateľov sa tak stanú nepriatelia, no niektorí chcú ostať vedcami a nie vojakmi. Napätie sa bude dať krájať a nikto nebude vedieť, komu je možné dôverovať. 

Film nakrútila Gabriela Cowperthwaite (The Grab, Our Friend). V USA sa do kín dostane v januári. Zatiaľ nevieme, či snímku preberú aj slovenskí distribútori. 

Domov
Zdieľať
Diskusia