Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
5. decembra 2023, 9:30
Čas čítania 2:16
Dominik Vetrák

Najlepšie vianočné filmy na Netflixe

Najlepšie vianočné filmy na Netflixe
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY VIANOČNÉ FILMY
Uložiť Uložené

Máš chuť na skvelý vianočný film a máš už plné zuby repríz v telke a filmov, ktoré si videl 100x?

Mrázik, Sám doma, Popoluška a tak ďalej dookola každý rok. Je to príjemné a patrí to k Vianociam, no obdobie sviatkov je dlhé a mnohí ľudia si ich spríjemnia aj menej známymi vianočnými filmami. Niekedy sú pritom ešte kvalitnejšie ako tie klasiky. Čo skvelé teda nájdeš na Netflixe, a ak si to nevidel, mal by si to okamžite napraviť?

Nasledujúce týždne budeme v Refresheri prinášať rebríčky najlepších hier, filmov, seriálov či hudby roka 2023, ako aj zoznamy najočakávanejších hier, filmov, seriálov a podobne v roku 2024. Ak chceš ostať v obraze a vedieť, čo bolo najlepšie tento rok a na čo sa oplatí tešiť v tom budúcom, staň sa členom exkluzívneho klubu Refresher+ a čítaj všetky zamknuté články bez ďalších poplatkov. 

Odporúčané
Lepší trailer sme nevideli celé roky. Nový Mad Max ti odpáli dekel, zatieňuje aj Dunu 2 Lepší trailer sme nevideli celé roky. Nový Mad Max ti odpáli dekel, zatieňuje aj Dunu 2 1. decembra 2023, 12:12

Holidate (2020)

Sloane (Emma Roberts) a Jackson (Luke Bracey) si uvedomia, že by sa im na najbližšie sviatky hodil nejaký „dočasný partner“. Dohodnú sa, že budú partnermi bez výhod na každý sviatok, aby mali pokoj od svojich rodín a nemuseli im vysvetľovať svoje milostné životy.

Dôjde na klasické klišé romantického žánru, a tak sa kamoši do seba zaľúbia, pokúsia sa popierať city k tomu druhému, príde k hádke a nakoniec sa udobria a všetko sa dobre skončí. Film je plný klišé, ale zároveň funguje z hľadiska humoru a divák si obľúbi aj podarené ústredné duo. Podobne ladenou snímkou je aj Love Hard, ktorú diváci môžu takisto nájsť na Netflixe.

Klaus (2019)

Jeden z najkrajších animákov posledných rokov a bezpochyby jeden z najlepších vianočných filmov vôbec. Pýšiť sa môže nádhernou 2D animáciou, krásnym hudobným sprievodom a príbehom, ktorý sa úspešne vyhýba klišé. Je to dokonalý vianočný film pre každú vekovú skupinu.

Dej sleduje zrod Santa Clausa a udalosti, ktoré viedli k tomu, že začal nosiť deťom darčeky. Hlavnou postavou je syn významného vojaka, ktorý sa musí zbaviť maznavosti a stať sa poštárom na nehostinnom mieste plnom zloby.

Domov
Zdieľať
Diskusia