Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2023, 14:51
Čas čítania 0:52
Barbora Adamkovičová

GTA si zahráš už aj cez Netflix. Tieto tri populárne tituly budú prispôsobené hraniu na mobile

TECH GRAND THEFT AUTO GTA TRILOGY REMASTERED NETFLIX
Uložiť Uložené

Trilógia bude dostupná v remasterovanej verzii.

Netflix v stredu oznámil, že budúci mesiac sprístupní predplatiteľom tri tituly svetoznámej hry Grand Theft Auto. Remasterovaná trilógia bude prispôsobená hraniu na mobile, informuje CNBC.

Spoločnosť Rockstar Games vydá „Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition“ 14. decembra na Apple App Store, Google Play a v mobilnej aplikácii Netflix, uviedla mediálna spoločnosť.

Vydanie bude zahŕňať Grand Theft Auto III – The Definitive Edition, Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition a Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition.

 

Predplatitelia streamovacej služby nebudú na hranie mobilného vydania potrebovať ovládač, ako má väčšina hier na Netflixe. Rockstar Games sprístupnila edíciu hry GTA aj pre konzoly a platformy PC už v novembri 2021.

Hry sú pre Netflix veľkým prínosom, keďže GTA je jednou z najpredávanejších franšíz videohier všetkých čias. Podľa zdrojov spoločnosti Statista sa celosvetovo predáva viac ako 405 miliónov kusov. Zatiaľ je nejasné, či licencovanie populárnej franšízy povedie k tomu, že si hry stiahne viac predplatiteľov alebo naopak, či vydania prilákajú nových predplatiteľov Netflixu.

Odporúčané
ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 26. apríla 2024, 14:30

Uplynuli už dva roky, odkedy Netflix hry sprístupnil. Ich vytrvalé úsilie zotrvať zároveň streamovacou a hernou platformou zmiatlo aj odborníkov z Wall Street. Spoločnosť sa navonok javila prehnane optimisticky vzhľadom na svoje úspechy v hráčskom svete. Naďalej zotrvala pozitívnymi aj napriek nedávnym údajom, z ktorých vyplýva, že menej ako 1 % predplatiteľov denne si na platforme zahrá hru.

Domov
Zdieľať
Diskusia