Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
23. novembra 2023, 11:43
Čas čítania 1:09
Barbora Adamkovičová

Ozbrojený útok na Messiho rodinu: lupiči ich prepadli v aute, rozbili okno a ukradli viac ako 20 000 €

Ozbrojený útok na Messiho rodinu: lupiči ich prepadli v aute, rozbili okno a ukradli viac ako 20 000 €
Zdroj: Instagram/@antonelaroccuzzo
ŠPORT KRÁDEŽ LIONEL MESSI
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Len zázrakom sa nikto nezranil.

V argentínskom meste Rosario došlo k prepadnutiu rodiny manželky Lionela Messiho. Svokor argentínskej futbalovej legendy vlastní supermarket, ktorého zamestnanci sa stali obeťami ozbrojeného útoku počas cesty autom, informuje španielsky športový denník Marca.

Zlodeji prepadli auto, v ktorom boli okrem dvoch zamestnancov aj sesternica Messiho manželky Antonely Roccuzzo. Lúpež bola „rýchla a násilná“. Útočníci vystúpili z auta a rozbili jedno z okien vozidla, ktoré prevážalo príjem obchodu. Podarilo sa im ukradnúť približne osem miliónov pesos, čo je v prepočte asi 20 600 eur.

„Išli sme zo supermarketu do banky uložiť peniaze,“ povedala pre médiá jedna z obetí nešťastného incidentu. „Rozbili nám okná a zobrali tašky.“ Vedúca supermarketu, ktorá vozidlo šoférovala, sa podľa zamestnanca snažila zrýchliť a ujsť lupičom, ale nepodarilo sa jej to, pretože pred ňou išlo ďalšie auto.

Lupiči podľa jej slov schmatli dva ruksaky, pričom v každom z nich boli štyri milióny pesos v hotovosti. Hneď na to páchatelia utiekli. Našťastie sa nikto vážne nezranil, aj keď zamestnanci supermarketu podľa ich slov utrpeli šok.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Páchatelia vystrelili na auto, ktoré viezlo dvoch zamestnancov supermarketu Messiho svokra v meste Rosario, a ukradli príjem obchodu vo výške približne osem miliónov pesos (asi 20 600 eur), informovali v stredu miestne médiá. Pri útoku nikoho vážne nezranili. V aute bola podľa miestnych médií aj sesternica Messiho manželky Antonely Roccuzzovej.

Odporúčané
KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy 28. novembra 2023, 15:30

V marci vystrelil dvaja ozbrojenci 14 rán na supermarket, ktorý vlastní rodina Messiho manželky. Pri incidente sa nikto nezranil, strelci však na mieste zanechali na kúsku kartónu odkaz „Messi, čakáme na teba“.

Rosario sužujú vlny násilia. Niekoľko drogových gangov bojuje o kontrolu nad mestom severozápadne od Buenos Aires. Od začiatku roka zabili v meste s približne 1,3 milióna obyvateľov takmer 230 ľudí. Informovala agentúra DPA.

Domov
Zdieľať
Diskusia