Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
22. novembra 2023, 9:47
Čas čítania 1:00
Radka Klučárová

Eminem bude mať virtuálny koncert vo Fortnite: V traileri na veľkolepú audiovizuálnu šou zvoláva všetky babičky

HUDBA EMINEM FORTNITE SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Po Travisovi Scottovi či Ariane Grande prichádza so svojou šou do Fortnitu aj Eminem.

Eminem bude mať ako ďalší interpret v poradí živý koncert vo Fortnite. Veľkolepé spojenie rapovej legendy a obľúbenej hry sa pretaví do tzv. „Big Bang“ show, ktorá už teraz fanúšikov privádza do vytrženia. Audiovizuálny zážitok sa uskutoční 2. decembra o 20.00 h nášho času, informuje portál Complex. 

O koncerte informoval samotný Eminem, vlastným menom Marshall Mathers, na Twitteri. Bližšie informácie však zatiaľ neuviedol. V popise videa tvrdí, že zvoláva všetky babičky. Trailer totiž sprevádza skladba Tone Deaf, v ktorej rapuje o „hraní Fortnitu so svojou babičkou“.

Podľa známeho leakera Hypexa prinesie raperová spolupráca s Fortnitom aj nové skiny, špeciálne venované jeho unikátnej virtuálnej show. Jeden sa bude volať Slim Shady a druhý Marshal Mathers No More. Podľa jeho slov sa hráči môžu tešiť na zatiaľ najväčší live event vo Fortnite, čo sa týka veľkosti súborov.

Megaúspešné koncerty už v minulosti vo Fortnite odohral Travis ScottAriana Grande či Kid Laroi. Aj vtedy mali hráči možnosť zakúpiť si nové skiny. V prípade Ariany to bol skin s dvomi štýlmi (hnedovlasým a ružovovlasým). Scott vytvoril so show „Astronomical“ v roku 2020 rekord v historicky najväčšom stretnutí Fornitu s počiatočnou návštevnosťou 12,3 milióna súbežných hráčov a 27,7 milióna unikátnych hráčov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia