Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2020, 15:18
Čas čítania 0:40
Viktor Kniš

Pozri si koncert Travisa Scotta vo Fortnite, hudobno-grafická genialita 21. storočia naberá nový význam

HUDBA FORTNITE TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

Koncept živých vystúpení naberá týmto momentom absolútne nový rozmer. Spojenie jedného z najlepších interpretov a obľúbenej hry nemohlo dopadnúť zle.

Živý koncert Travisa Scotta vo Fortnite je to najlepšie, čo fúzia herného a rapového sveta vo svojej histórii zažila. Zážitok síce trval len niekoľko minút, vďaka záznamom rôznych streamerov vrátane Faiza máme možnosť vidieť, že išlo o dokonalé a absolútne dôveryhodné spojenie. 

Spoločnosť Epic Games organizuje podobné udalosti častejšie, porovnávať Travisa Scotta napríklad s Marshmello snáď nemusíme. Obzvlášť animovaná grafická identita zatiaľ posledného albumu najzámejšieho reprezentanta novej vlny zapadla do prostredia populárnej hry natoľko, že autori si nemuseli lámať hlavu nad tým, ako rapera a hru spojiť.

Odporúčané
Koncerty Beyoncé, The Weeknda aj Radiohead s kvalitným zvukom úplne zadarmo: 8 vystúpení, ktoré ti donesú kultúru do karantény Koncerty Beyoncé, The Weeknda aj Radiohead s kvalitným zvukom úplne zadarmo: 8 vystúpení, ktoré ti donesú kultúru do karantény 11. apríla 2020, 13:53

Travis Scott sa už dávno preslávil svojimi náročnými živými vystúpeniami, stačí si spomenúť na momenty, keď na stage prilietal na orlovi. Tentokrát posunul level aj v online shows a každý livestream na Instagrame sa ti odteraz bude zdať ako veľmi slabý odvar toho, čo je v možnostiach šikovných ľudí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia