Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2021, 18:53
Čas čítania 0:42
Daniel Mikolášik

Ariana Grande mala virtuálny koncert vo Fortnite. Hráči si užili hity ako 7 Rings či skladbu so zosnulým Mac Millerom

Ariana Grande mala virtuálny koncert vo Fortnite. Hráči si užili hity ako 7 Rings či skladbu so zosnulým Mac Millerom
Zdroj: Epic Games
HUDBA ARIANA GRANDE FORTNITE
Uložiť Uložené

Dlho pripravovaný audiovizuálny zážitok vývojárov Epic Games síce trval len niekoľko minút, ale rozhodne stál za to.

Po interpretoch ako Marshmello či Travis Scott, ktorých živé vystúpenia vo Fortnite sa stali doslova fenoménom a doteraz sú považované za hudobno-grafickú genialitu 21. storočia, odohrala v hre vlastný virtuálny koncert Ariana Grande.

Spojenie jednej z najlepších interpretiek súčasnosti a populárnej hry sa skončilo opäť výborne. Pred plánovaným virtuálnym koncertným turné tento víkend s názvom Rift Tour mali hráči ešte v priebehu týždňa možnosť zakúpiť si vo Fortnite obchode aj nový skin Ariany s dvomi štýlmi (hnedovlasý a ružovovlasý).

Okrem skinu k nej vývojári z Epic Games pridali aj špecifický glider, krompáč a batoh. Arianin prvý koncert v rámci víkendovej Rift Tour odštartoval v piatok presne o polnoci nášho času. Ak ho však hráči nestihli, pokračovať bude aj v sobotu a v nedeľu hneď štyrmi ďalšími koncertmi.

Domov
Zdieľať
Diskusia