Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2023, 14:27
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Spider-Man so sexy hollywoodskymi herečkami. O čom bude Madame Web od tvorcov katastrofálneho Morbiusa?

Spider-Man so sexy hollywoodskymi herečkami. O čom bude Madame Web od tvorcov katastrofálneho Morbiusa?
Zdroj: HBO, Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY MADAME WEB SPIDER-MAN
Uložiť Uložené

Komiksovka Madame Web sa bude odohrávať v komiksovom vesmíre štúdia Sony a Marvelu, kde existujú aj Venom a Morbius. O čom bude?

Madame Web je najnovšia komiksovka z marvelovského sveta od štúdia Sony Pictures. Príbeh snímky sa tak odohráva v rovnakom univerze ako Morbius, Venom či chystaný Kraven. 

Odporúčané
Netflix takú pecku nevydal od čias Arcane. Blue Eye Samurai je chladnokrvný samurajský seriál, ktorý ťa zdvihne zo stoličky Netflix takú pecku nevydal od čias Arcane. Blue Eye Samurai je chladnokrvný samurajský seriál, ktorý ťa zdvihne zo stoličky 10. novembra 2023, 15:30

Madame Web (hrá ju Dakota Johnson) je v komiksoch staršia žena s vážnymi zdravotnými problémami, ktorá si vypestovala nadprirodzené psychické schopnosti. V budúcnosti ju môžu využiť na prechod medzu dimenziami (aby sa Venom mohol postaviť Spider-Manovi), ale v tomto filme bude zatiaľ „len“ vidieť budúcnosť. 

Využije to na to, aby ochránila trojicu mladých žien. Všetky sa v určitom bode života v komiksoch stali Spider-Woman. Hrajú ich Sydney Sweeney (Euphoria), Celeste O’Connor (Ghostbusters: Afterlife) a Isabela Merced (Transformers: The Last Knight).

Vo filme budú aj May a Ben Parker v mladšom veku (stvárnili ich Emma Roberts a Adam Scott). Spider-Man (Peter Parker) sa v tomto čase zrejme ešte ani len nenarodil. Záporákom bude Ezekiel Sims. 

Snímku režíruje S. J. Clarkson (natočila jednu epizódu Succession – Boj o moc či Jessicu Jones). Na scenári pracovala spoločne s Karemom Sangom a Mattom Sazamom (posledný menovaný napísal scenár pre Morbiusa). Madame Web sa dostane do kín vo februári 2024. 

Domov
Zdieľať
Diskusia