Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je sponzorovaný obsah portálu Worki.
30. novembra 2023, 17:00
Čas čítania 0:51
Sponzorovaný obsah

„Ideálny plat by bol pre mňa 10 000 EUR za mesiac.“ Pýtali sme sa Žilinčanov, kde pracujú a koľko zarábajú (ANKETA)

ZAUJÍMAVOSTI ANKETY PRÁCA SLOVENSKO VIDEO
Uložiť Uložené

Okrem iného sme boli zvedaví, či považujú svoje povolanie za „dream job“.

Ak nás dobre poznáš, tak vieš, že radi dávame ankety v mestách. Tentokrát sme vyrazili do ulíc Žiliny, kde nás zaujímali povolania občanov a koľko zarobia za mesiac. Náš moderátor Kamil sa neváhal opýtať, či je ich súčasná práca tou vysnívanou a aký plat by bol pre nich ideálny.

Náš krátky prieskum priniesol zaujímavé odpovede. Účastníci ankety pracujú v takých odvetviach ako pedagogika, nehnuteľnosti či psychológia. No našli sme aj umelcov na voľnej nohe, živnostníčku pracujúcu pre e-commerce alebo pána, ktorý predáva časopisy. To, v akých sumách sa pohybujú výplaty Žilinčanov, sa dozvieš vo videu.

Ako vyzerá vysnívaná práca? Podľa účastníkov ankety by mala zahŕňať slobodu, možnosť byť medzi ľuďmi, mať viac voľného času, žiadne nočné a najmä pôžitok z povolania. Je predsa super, pokiaľ robíš to, čo ťa baví, a ešte máš k tomu aj slušný plat. No a čo ty, máš už svoj „dream job“? Ak nie, pomôže ti s tým Worki.

Portál Worki má pre teba tisícky ponúk, kde si nájdeš povolanie „ušité na mieru“, či už chceš pracovať on-site, alebo z domu. Zadaj kľúčové slová, zvoľ si miesto výkonu, pošli CV-čko a čakaj. No a ak svoje curriculum vitae ešte nemáš, na Worki si vytvoríš životopis raz-dva. Prajeme ti veľa šťastia a azda nájdeš presne to, čo hľadáš.

Nájdi si prácu na Worki
Domov
Zdieľať
Diskusia