Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. novembra 2023, 11:22
Čas čítania 0:57
Martin Adam Pavlík

Milióny eur za jeden turnaj. Bývalý zápasník prezradil zárobky Clash of the Stars

Milióny eur za jeden turnaj. Bývalý zápasník prezradil zárobky Clash of the Stars
Zdroj: Clash of the Stars/propagačný materiál
ŠPORT CLASH OF THE STARS BOJOVÉ ŠPORTY MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Okrem toho, že sa do Clash of the Stars poriadne obul, prezradil čísla sledovanosti organizácie.

Promotér bojovej organizácie I am Fighter (IAF) v podcaste Red Card priblížil, koľko ľudí sleduje kontroverznú konkurenčnú českú organizáciu Clash of the Stars (COTS) plnú bizarných zápasov. Nielenže sa v nej totiž bijú influenceri, tiktokeri a hudobníci, ale aj hendikepovaní ľudia.

Ondruš je bývalý zápasník, ktorý má za sebou dokopy vyše sto zápasov (či už v kickboxe, alebo MMA) a práve preto podobné zápasy vníma oveľa kritickejšie. Podľa neho so športom totiž nemajú čo spoločné a totálne ho degradujú. 

„Zápas dvoch Tadeášov (Tadeáša Veselého a Tadeáša Růžičku) je pre mňa úplný úlet, to je ako vo futbale jeden na jedného, pričom ten druhý je dievča bez nohy. Mňa serie to, že tí ľudia to chcú vidieť, lebo sú až takí úchylní. Je to najsmutnejší príbeh, ktorý zažívam za svoju bojovú kariéru,“ povedal Ondruš.

Okrem toho, že sa do Clash of the Stars poriadne obul, prezradil čísla sledovanosti organizácie. „To, čo mali oni predaných pay per view na posledný event, to je 300-tisíc sledujúcich. To nemal nikto. Keď ide Sparta so Sláviou, tak to na O2 TV sleduje 250- až 300-tisíc ľudí,“ prezradil promotér IAF s tým, že to je v prepočte takmer 90 miliónov korún, teda viac než 3,5 milióna eur.

Odporúčané
Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? 19. apríla 2024, 14:30

„To desatina národa to chce vidieť? Ty vole, dvaja liliputáni, ako sa bijú. Dobre, ale to nie je MMA, nech je to nejaká vojna dvoch liliputánov alebo tiež dve na dve ženy, to jediné sa mi celkom páčilo,“ dodal.

Domov
Zdieľať
Diskusia