Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou Fight Night Challenge.
30. novembra 2023, 10:00
Čas čítania 1:17

Priscilla chce ukončiť zápas s Terezou už v prvom kole. Očakávaný turnaj sa už blíži, organizátori pridali aj výhodnejšie lístky

ŠPORT FIGHT NIGHT CHALLENGE MMA RUŽA PRE NEVESTU
Uložiť Uložené

Nadchádzajúci turnaj Fight Night Challenge 5 sa nezaobíde ani bez žien. Účastníčky známej reality šou Ruža pre nevestu Priscilla Versluis a Tereza Kosecová sa v decembri stretnú proti sebe v ringu.

Priscilla Versluis mala záujem o zápas v ringu už nejaký čas. Fanúšikovia špekulovali o tom, koho jej organizácia postaví do cesty. Voľba napokon trochu prekvapivo padla na ďalšiu z protagonistiek romantickej šou Terezu Kosecovú. „Je vyššia a rovnako má o niečo dlhšie ruky, ale nemyslím si, že by to pre ňu mala byť nejaká extrémna výhoda. Možno práve to, že som malinká, zohrá rolu a dokážem sa ľahšie uhýbať. Keď budem obratná, nemusí ma vedieť trafiť,“ komentuje.

Turnaj FNC5 sľubuje atraktívnu šou a kartu. Okrem Priscilly a Terezy sa 2. decembra v bratislavskej TIPOS Aréne (Zimný štadión Ondreja Nepelu) predstavia aj Momo, Marcel Hossa, Flexking či Erik Tresor. Celú kartu nájdeš TU. Organizátori pridali aj ďalšie lístky na tribúny s cenou od 15 eur.
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Priscilla a Tereza sa pod záštitou organizácie Fight Night Challenge pobijú vo váhe do 60 kilogramov. Polovičná Holanďanka sa medzi lanami však dlho zdržať neplánuje. „Chcela by som, aby bol zápas rýchly. Nechce sa mi v ringu naťahovať tri kolá, teda dokopy deväť minút. Budeme to nejak musieť ukončiť už v prvom kole. Nechcem to nechávať na body,“ naznačila svoj plán.

Priscilla je v plnom tréningovom nasadení, z tvrdých rán a krvi žiadny strach nemá. „Modrín a zranení sa vôbec nebojím. Znesiem veľmi veľa bolesti, takže budem v poriadku,“ ubezpečila.

V reality šou Ruža pre nevestu sa so svojou oponentkou do vyostreného konfliktu nedostala. Na začiatku decembra tak bude musieť dať akékoľvek kamarátstvo bokom. „Tereza trénuje, maká, no mám pocit, že má zo zápasu mierne obavy. Prajem jej, aby sa dala dokopy a bola v pohode. Poznám jej životný štýl – párty, ruka hore, alkohol a podobne. Ja už veľmi dlho abstinujem a nikam nechodím. Snažím sa dať dokopy aj svoju psychiku, nielen fyzickú zdatnosť,“ skonštatovala Priscilla Versluis.

kúp si lístok
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

V nedávnom rozhovore pre Refresher Priscilla prezradila, prečo nenastúpila do ringu s Petranou, ktorá influencerka mala Petranu nahradiť a tiež to, ako vyzerá jej tréning. Celý rozhovor nájdeš TU.

Domov
Zdieľať
Diskusia