Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Jägermeister.
8. novembra 2023, 17:00
Čas čítania 1:32
Sponzorovaný obsah

Cestujúcim vo vlaku do Košíc sa naskytol neuveriteľný pohľad. Takúto párty vo vlaku Slovensko ešte nezažilo

Cestujúcim vo vlaku do Košíc sa naskytol neuveriteľný pohľad. Takúto párty vo vlaku Slovensko ešte nezažilo
Zdroj: Redroom
HUDBA ELEKTRONICKÁ HUDBA HUDBA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Jedinečná techno párty nemá na Slovensku obdoby.

V utorok 31. októbra poobede sa na bratislavskej hlavnej stanici začali zbiehať cestujúci, ktorí mali namierené na východ Slovenska. Namiesto cestovných tašiek a kufrov si však priniesli originálne outfity, dobrú náladu a zopár fliaš obľúbených drinkov. Keď pred pol štvrtou staničný rozhlas ohlásil príchod vlaku smer Košice, desiatky cestujúcich už nedočkavo stáli na nástupišti. Krátko po pol štvrtej sa špeciálny techno vagón zaplnil fanúšikmi žánru a skvelou náladou.

Koncept techno párty vo vlaku je na Slovensku zatiaľ pomerne neznámy. V susedných krajinách, napríklad v Nemecku, sa však teší veľkej popularite. Napriek tomu sa lístky na túto unikátnu akciu vypredali takmer okamžite. K dispozícii bolo len niekoľko desiatok exkluzívnych lístkov, ktoré bolo možné zakúpiť na webe www.redroom.sk alebo vyhrať na instagramovom profile Jägermeister. Kto zaváhal, mohol neskôr ľutovať.

technovlaktechno vlak, pártyredroom, párty, techno vlakJägermeister
Zobraziť galériu
(11)

O hudobnú dramaturgiu a program sa počas celej jazdy staral producent a techno vizionár Trezor, ktorý je founder projektu REDROOM. O ďalšie sety sa v historicky prvom techno vlaku postarali Spacer & Dr.Sound. Práve v spolupráci s Redroom sa Jägermeister rozhodol vypraviť tento historicky prvý techno vlak. 

Rôznorodosť, ktorá spája

Tetovania, piercingy, divoké outfity. Jednoducho absolútna rozmanitosť. Vo vagóne sa stretli najrôznejší ľudia z celého Slovenska, ktorých spojila láska k elektronickej hudbe a zábave. Azda každý si z tejto takmer 7-hodinovej cesty vlakom odniesol okrem skvelej nálady aj pocit prijatia. Spoločne vytvorili jedinečnú a nezabudnuteľnú atmosféru, ktorá zaplnila nielen techno vozeň, ale aj ostatné časti vlaku. Svoje o tom iste vedia aj cestujúci z 1. triedy, ktorá sa nachádzala hneď vedľa techno vozňa. 

Z pohľadu na roztancovaných účastníkov rave párty vo vedľajšom vozni boli ostatní cestujúci spočiatku rozpačití, neskôr sa však začali usmievať. Niektorí neodolali a neobyčajnú párty si začali fotiť. 

Po príchode do Košíc sa však zábava nekončila. Práve naopak. Každý, kto si v predstihu kúpil lístky, mohol pokračovať do Starej Sladovne. Tá v utorok večer praskala vo švíkoch. Nikto si totiž nechcel nechať ujsť nadupaný line-up s headlinerom blk. a ďalšími menami ako Cadzow, CraaigArtlus, Dr.Sound či Diente.

V Sladovni to žilo a Ice cold shoty Jägermeistra išli na bare až do neskorých ranných hodín. Tak ako sa na poriadny RAVE patrí. Prvý ranný rýchlik z Košíc do Bratislavy nestihol zrejme nikto.

Ak si tento REDROOM nestihol, tak si zaznač dátum 25. 12. 2023. Budeš mať možnosť prísť sa rozlúčiť s TREZOROM do Košíc. Lístky kúpiš TU.

Domov
Zdieľať
Diskusia