Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
3. novembra 2023, 14:42
Čas čítania 0:42
Adriana Královičová

Vražedná japonská Godzilla je späť! „Takto majú vyzerať dobré trailery,“ reagujú diváci na nové šialené zábery

Vražedná japonská Godzilla je späť! „Takto majú vyzerať dobré trailery,“ reagujú diváci na nové šialené zábery
Zdroj: Toho
FILMY A SERIÁLY AKČNÉ FILMY GODZILLA MINUS ONE JAPONSKO
Uložiť Uložené

Kráľ príšer sa vracia a zanecháva za sebou obrovskú spúšť a teror.

Japonská Godzilla od produkčnej spoločnosti Toho vydáva druhý trailer. Pred mesiacom sme ťa informovali o prvom oficiálnom traileri na očakávaný film z dielne japonského režiséra Takashiho Yamazakiho, ktorý sľuboval odlišný zážitok ako jej hollywoodsky „konkurent“.

„Takto sa robia trailery, ukážete pár výborných scén, ale nie spoliery k celému filmu,“ píšu ľudia. „Som unesený z toho, čo dokáže tím vizuálnych efektov urobiť len so zlomkom rozpočtu, aký má obyčajný film od Marvelu alebo DC. Vidieť veľké úsilie a lásky, ktoré do scén vložili,“ tešia sa na film fanúšikovia.

Najnovší trailer na japonský blockbuster s názvom Godzilla: Minus One predstavuje „kráľa“ príšer v poriadnej akcii. Len čo Godzilla vychádza z mora, ničí všetko, čo jej príde pod ruku. Útočí na budovy, vlaky, bojové lode či infraštruktúru.

Druhý trailer vychádza pred plánovanou národnou premiérou filmu v japonských kinách 3. novembra 2023. Zároveň si pripomína 69. výročie od pôvodného filmu Godzilla (pôvodne Gojira), ktorý sa v kinách objavil rovnaký deň v roku 1954. V USA bude mať film premiéru 29. novembra 2023, slovenskú premiéru ešte žiadny distribútor neohlásil. 

Sleduj druhý oficiálny trailer na film.

Domov
Zdieľať
Diskusia