Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2023, 18:04
Čas čítania 0:40
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Sleduj stret dvoch legiend pred boxerským zápasom roka o najtvrdšieho muža na svete

VIDEO: Sleduj stret dvoch legiend pred boxerským zápasom roka o najtvrdšieho muža na svete
Zdroj: Getty Images/Mikey Williams/Top Rank Inc
ZAUJÍMAVOSTI BOJOVÉ ŠPORTY BOX FRANCIS NGANNOU MIKE TYSON TYSON FURY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Dvaja Tysonovia sa stretli v Rijáde.

Už dnes v noci si v boxerskom ringu zmerajú sily Tyson Fury a Francis Ngannou. Zatiaľ čo prvý menovaný je neporazeným boxerom, pre Ngannoua to bude v tejto disciplíne premiéra. Je totiž v prvom rade MMA zápasníkom. Nie však hocijakým, bol šampiónom ťažkej váhy rovno v UFC. 

Jedným z jeho trénerov bol pred sobotňajším duelom aj legendárny „Iron“ Mike Tyson. Jeho prítomnosť (aj napriek odlišným záujmom v zápase) potešila dvojmetrového Brita a prišiel svojho idola prekvapiť a pozdraviť. Vyrušil ho však priamo počas rozhovoru. 

„Tento muž je žijúca legenda. Som po ňom pomenovaný a som na to pyšný,“ povedal naradostený Tyson Fury do kamery. V noci však počas zápasu budú stáť v odlišných rohoch ringu, keďže Ngannou je zverenec „Iron Mika“.

„Nie je ľahké na mňa zapôsobiť, ale Francis Ngannou vie, ako boxovať. Takto vyzerá oddanosť,“ povedal o MMA zápasníkovi ešte skôr Tyson. Ngannou si verí a vyhlásil, že uštedrí Britovi prvú prehru v kariére. Zápas sa uskutoční v hlavnom meste Saudskej Arábie v Rijáde, kde žije napríklad Cristiano Ronaldo.

Domov
Zdieľať
Diskusia