Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
26. októbra 2023, 14:49
Čas čítania 1:04
Dominik Vetrák

Rayman šnupe koks z nahej prostitútky a zabíja templárov z Assassin’s Creed. Na Netflix sa dostal šialený seriál o hrách Ubisoftu

Rayman šnupe koks z nahej prostitútky a zabíja templárov z Assassin’s Creed. Na Netflix sa dostal šialený seriál o hrách Ubisoftu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY CAPTAIN LASERHAWK
Uložiť Uložené

6-dielny animovaný seriál ti vyrazí dych svojím príbehom a príbehovými zvratmi.

Rayman je ikonická herná postava, ktorá je ideálna na zábavu s celými rodinami, a bolo to tak desiatky rokov. Netflix a Ubisoft to však zmenili, keď ho ukázali v dystopickom cyberpunkovom svete v 6-dielnom seriáli Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix. Rayman tu šnupe kokaín z nahého tela sexuálnej pracovníčky a zabíja svojich nepriateľov. 

Odporúčané
Myslíš si, že seriály od Marvelu sú prepadáky? Povieme ti, čo stojí za ich nízkou kvalitou Myslíš si, že seriály od Marvelu sú prepadáky? Povieme ti, čo stojí za ich nízkou kvalitou 26. októbra 2023, 9:00

Príbeh sa zameriava na kyborga Dolpha Laserhawka, ktorý so svojím priateľom Alexom pácha zločiny v snahe oslobodiť sa z krutej nadvlády dystopického štátu Eden. Ten nahradil USA a plne kontroluje svojich občanov. Málokto vidí, ako to v Edene skutočne chodí, cez všetku tú propagandu a seriál sa jemne venuje aj utláčaniu etnických skupín v obyvateľstve. 

Captain Laserhawk
Zdroj: Netflix

Dolphovi jedného dňa nevyjde akcia a ocitne sa vo väzení. Spoločne s ďalšími postavami (Jade a Peyj z Beyond the Good and Evil a žaba v role assassina z Assassin’s Creed) im implantujú do hláv bomby, a ak pre Eden nebudú robiť špinavú prácu, jednoducho ich dozorcovia zabijú (presne ako Suicide Squad). 

Príbeh naberie zaujímavý smer po hneď niekoľkých zradách a dejových prekvapeniach. Tvorcovia sa neboja zabíjať hlavné postavy a zbytočne nenaťahujú dej. Keďže sa odohráva v „hernom“ prostredí, dovolili si v niektorých epizódach vyrozprávať dej a ukázať akčné scény nezvyčajným, originálnym a unikátnym spôsobom evokujúcim hernú „grafiku“. 

Captain Laserhawk
Zdroj: Netflix

Seriál ukazuje vraždenie a brutálne scény. Hráčov videohier od Ubisoftu poteší prítomnosťou viacerých slávnych postáv a v akčných scénach ukazuje množstvo výbuchov a pekných záberov. Seriál však poteší najmä zaujímavým príbehom, zvratmi a originálnym štýlom animácie, aký sme ešte nevideli. Adi Shankar, producent animovanej Castlevanie, vytvoril pre Netflix ďalší úžasný seriál pre tínedžerov a dospelých. 

P. S. Na konci šiestej epizódy je podtitulková scéna. 

Domov
Zdieľať
Diskusia