Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2023, 14:49
Čas čítania 0:37
Adriana Královičová

Nemáš kostým na Halloween? Loewe predáva virálny červený overal Rihanny zo Super Bowl 2023, za túto cenu môže byť tvoj

MÓDA MÓDA RIHANNA SUPER BOWL
Uložiť Uložené

„Rovno pred Halloweenom? Dobrý ťah,“ píšu fanúšikovia.

Rihannu na Super Bowl Halftime Show 2023 si navždy budú fanúšikovia pamätať z dvoch dôvodov. Ukázala tehotenské bruško a počas show zahviezdila v ikonickom červenom overale od značky Loewe. Máme pre teba dobrú správu, luxusný „brand“ sa rozhodol potešiť všetkých módnych nadšencov. Kostým inšpirovaný outfitom speváčky pridáva do svojej najnovšej kolekcie. Kúpiš ho na oficiálnej stránke, môže byť tvoj za 2 700 eur. 

Odporúčané
7 zaujímavostí o značke Loewe: koľko zaplatíš za jej najžiadanejšiu kabelku a z čoho bol vyrobený jej najťažší kabát 7 zaujímavostí o značke Loewe: koľko zaplatíš za jej najžiadanejšiu kabelku a z čoho bol vyrobený jej najťažší kabát 30. septembra 2023, 15:30

„Špeciálna edícia je inšpirovaná ikonickým ‚lookom‘ na Super Bowl, ktorý predviedla Rihanna. Odteraz je dostupný na online stránkach a vo vybraných obchodoch. Celý kostým sa skladá z kombinézy, nechýbajú detaily ako veľké vrecká či zipsy,  ktoré sú totožné s kostýmom na Super Bowl show,“ informuje na Instagrame značka Loewe. 

Loewe, Rihanna, móda, super bowlLoewe, Rihanna, móda, super bowlLoewe, Rihanna, móda, super bowlLoewe, Rihanna, móda, super bowl
Zobraziť galériu
(7)

 

„Tak v tomto môže vyzerať dobre len Rihanna. A takto pred Halloweenom? Dobrý ťah,“ píšu ľudia na sociálnej sieti. Značka Loewe navrhla kostýmy aj pre Beyoncé, ktorá ich s hrdosťou prezentuje na svojom aktuálnom Renaissance turné. „Prosíme si aj kostýmy inšpirované Beyoncé,“ dodávajú fanúšikovia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia