Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
17. októbra 2023, 16:39
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

Podľa Marvelu je Ant-Man: Quantumania úplný banger. Štúdio nechápalo, čo sa divákom a recenzentom nepáči

Podľa Marvelu je Ant-Man: Quantumania úplný banger. Štúdio nechápalo, čo sa divákom a recenzentom nepáči
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY ANT-MAN AND THE WASP: QUANTUMANIA MARVEL FILMY
Uložiť Uložené

Marvel si údajne myslel, že ich Ant-Man 3 je veľmi dobrý film, napriek tomu, že ho kritizuje úplne každý.

V Marveli si pri premiére Ant-Man and the Wasp: Quantumania mysleli, že vydávajú úplný banger. Diváci aj kritici však mali iný názor a film zvozili pod čiernu zem. Tvrdí to Joanna Robinson, spoluautorka novej knihy o marvelovskom filmovom a seriálovom svete s názvom MCU: The Reign of Marvel Studios.

Odporúčané
Pád domu Usherovcov je ďalšia nafúknutá a prehajpovaná „hororovka“ od Netflixu a Mika Flanagana Pád domu Usherovcov je ďalšia nafúknutá a prehajpovaná „hororovka“ od Netflixu a Mika Flanagana 16. októbra 2023, 17:30

„Po rozhovore s niektorými ľuďmi z Marvelu si myslím, že v Marvel Studios si uvedomujú, čo sa deje s ich značkou. Quantumania nimi zatriasla a som si istá, že ohlasy na seriál Secret Invasion nimi zatriasli ešte viac.“

Od Avengers: Endgame to s Marvelom ide dolu z kopca. Secret Invasion si v recenzii vyslúžilo 4/10 a tretí Ant-Man 5.5/10. Ak si v Marveli skutočne mysleli, že Ant-Man je pecka, naozaj sa niet čomu čudovať, že kvalita ich posledných projektov rapídne klesla. 

Ant-Man 3
Zdroj: Marvel Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia