Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2023, 13:45
Čas čítania 1:14
Richard Balog

Porcelánová váza v tvare kabelky Louis Vuitton je drahšia ako jej originálna predloha. Nájde si miesto v tvojom bývaní?

Porcelánová váza v tvare kabelky Louis Vuitton je drahšia ako jej originálna predloha. Nájde si miesto v tvojom bývaní?
Zdroj: Louis Vuitton
MÓDA LOUIS VUITTON
Uložiť Uložené

Zatiaľ čo model kabelky Louis Vuitton Noé BB Purse je v predaji za 1 600 dolárov, sexy interiérový doplnok je približne o 700 dolárov drahší.

Francúzsky módny dom Louis Vuitton predstavil luxusnú novinku v podobe bielej porcelánovej vázy s ikonickým monogramom LV, ktorá má siluetu veľmi populárnej ženskej tašky Noé BB.

Ultraluxusný interiérový doplnok je súčasťou najnovšieho zoznamu lifestylových predmetov v produktovom portfóliu spoločnosti Louis Vuitton. Ten obsahuje napríklad aj švihadlo s koženou rukoväťou s monogramom, činky, podložku na cvičenie, šachy alebo reproduktor za 3 000 dolárov. Cena porcelánovej vázy je vyššia ako cena skutočnej koženej kabelky Louis Vuitton Noé BB, a to o 690 dolárov. Vydrží ti však navždy.

Odporúčané
Najhorúcejšia módna značka nie je Louis Vuitton ani Balenciaga. Na vrchole zoznamu nájdeš prekvapenie Najhorúcejšia módna značka nie je Louis Vuitton ani Balenciaga. Na vrchole zoznamu nájdeš prekvapenie 11. októbra 2023, 15:07
Takto vyzerá originálny model kabelky Louis Vuitton Noé BB s ikonickým monogramom módneho domu. Cena je 1 600 dolárov.
Takto vyzerá originálny model kabelky Louis Vuitton Noé BB s ikonickým monogramom módneho domu. Cena je 1 600 dolárov. Zdroj: Louis Vuitton

Obľúbený model tašky Louis Vuitton Noé BB je vyrobený z kombinácie kože a odolnej látky, dostupný je v dvoch farebných vyhotoveniach, respektíve vzoroch, a cena v obchode je 1 600 dolárov. Na trh bola prvýkrát uvedená ešte v roku 1932. 

Pre tých, ktorí chcú zvýšiť estetiku svojho domova, môže byť táto porcelánová váza s výškou 24 centimetrov ideálnou voľbou. Dekoratívny predmet má úplne presné rozmery klasickej kabelky Louis Vuitton Noé BB a je taký realistický, že zachytáva jemné záhyby kože a látky s celoplošným vzorom monogramu LV do najmenších detailov.

Váza je perfektnou ukážkou precíznej remeselnej zručnosti francúzskej spoločnosti. Má tvrdý leštený povrch, ale pri manipulácii odporúčame mať jemné ruky. Cena tejto atraktívnej novinky je 2 390 dolárov, v prípade záujmu navštív jeden z kamenných obchodov Louis Vuitton alebo online obchod, ak žiješ napríklad v Rakúsku, Nemecku alebo vo Francúzsku. Pozri si galériu pre predstavu.

P. S. Okrem vázy v tvare kabelky Noé BB nájdeš v ponuke módneho domu aj ďalšie vázy v tvare známych modelov kabeliek a kufrov so znakom Louis Vuitton, avšak s nižšou cenou, ako majú ich predlohy.

Louis Vuitton Noé BB Monogram VaseLouis Vuitton Noé BB Monogram VaseLouis Vuitton Noé BB Monogram VaseLouis Vuitton Noé BB Monogram Vase
Zobraziť galériu
(4)

Odevná spoločnosť Louis Vuitton, ktorá patrí pod konzorcium LVMH, je najväčší predajca luxusnej módy na svete. Podľa odhadov banky HSBC sa tržby Louis Vuitton v roku 2022 zvýšili o 20 percent na 20,6 miliardy eur a v roku 2023 by mali dosiahnuť sumu 21,9 miliardy eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia