Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
20. septembra 2023, 10:47
Čas čítania 0:48
Adriana Královičová

FOTO: Rimowa spojila sily s Tiffany & Co., výsledkom je ultraluxusná a extrémne drahá kolekcia

KULTÚRA CESTOVANIE MÓDNE DOPLNKY TIFFANY & CO.
Uložiť Uložené

V limitovanej edícii nájdeš okrem klasickej batožiny aj luxusný kufrík na šperky.

Rimowa patrí medzi luxusné značky batožiny a na trhu pôsobí od roku 1898. Ich typické hliníkové kufre majú vďaka spolupráci s Tiffany & Co. nový, „vytunovaný“ dizajn. Na cestách s nimi budeš môcť hviezdiť už od 26. septembra 2023. Kufor reprezentuje remeslo, ktorým sú obidve značky známe. „Predstavujeme výnimočný dizajn inšpirovaný diamantmi. Rimowa a Tiffany sa spojili, aby ukázali remeselnú zručnosť a inovatívnosť,“ opisuje spoluprácu Rimowa. Ceny sú, ako asi očakávaš, šialené. Kufre sa pohybujú v sume od 1 800 až do 3 900 eur. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený RIMOWA (@rimowa)

Nový dizajn bol inšpirovaný krásou drahých klenotov. Kvalitný hliníkový materiál „okrášľuje“ fazetový vzor, ktorý pripomína brúsené diamanty. Nechýba logo Tiffany & Co. ani tyrkysová farba Tiffany Blue, na ktorú má luxusná značka patent.

Odporúčané
Beyoncé, Jay-Z, Basquiat a krvavý diamant: Gen Z si ide značku Tiffany & Co., toto všetko by si o nej mal vedieť Beyoncé, Jay-Z, Basquiat a krvavý diamant: Gen Z si ide značku Tiffany & Co., toto všetko by si o nej mal vedieť 16. septembra 2023, 9:30

V „limitke“ nájdeš model ikonického kufra Rock Cut, no Rimowa nezabudla ani na milovníkov šperkov. Ak si pri cestovaní chceš svoje doplnky zabaliť prakticky a štýlovo, Tiffany Jewerly Case a Tiffany Jewerly Personal Case sú pre teba ako stvorené. Vnútri kufríka na šperky nájdeš zrkadlo aj obaly od Tiffany & Co.  

rimowa, Tiffany & Co, módne doplnkyrimowa, Tiffany & Co, módne doplnkyrimowa, Tiffany & Co, módne doplnkyrimowa, Tiffany & Co, módne doplnky
Zobraziť galériu
(12)

Rimowa na trh priniesla mnoho limitovaných edícií kufrov, na ktorých spolupracovala napríklad so Supreme, Off-White, Anti Social Social Club či Fendi. Tento rok značka oslávila svoje 125. výročie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia