Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
12. septembra 2023, 12:35
Čas čítania 0:44
Adriana Královičová

FOTO: Zmenšená verzia 45-metrovej postavičky od KAWSA môže byť tvoja. Luxusný ružový plyšák stojí 230 eur

KULTÚRA DIZAJN UMENIE
Uložiť Uložené

Bude súčasťou limitovanej edície.

Najnovšia postavička „Komplica“ dostala ružovú farbu. Umelec KAWS ju vytvoril v spolupráci s kreatívnym štúdiom AllRightsReserved, ktoré sídli v Hongkongu. V rámci svojho projektu KAWS HOLIDAY ju umiestnil ako monumentálnu sochu priamo v lokalite zapísanej do Zoznamu svetového dedičstva UNESCO. Zdobila hinduistický chrámový komplex Prambanan, mala 45 metrov. Ty ju však môžeš vlastniť  v zmenšenej verzii ako plyšáka. Bude to však veľmi drahá plyšová „hračka“, priprav si 230 eur. 

Odporúčané
FOTO: 45-metrová postavička od umelca KAWSA bude zdobiť Indonéziu. Zakúpiť si však môžeš jej zmenšenú verziu FOTO: 45-metrová postavička od umelca KAWSA bude zdobiť Indonéziu. Zakúpiť si však môžeš jej zmenšenú verziu 4. augusta 2023, 11:56

Postavička má ako zvyčajne namiesto očí znak X, meria 53 centimetrov a má certifikovaný NFC čip pravosti. Ak patríš medzi milovníkov umeleckých diel od KAWSA, buď v pozore. Hračka je súčasťou limitovanej edície, k dispozícii bude len 300 kusov. Do zoznamu záujemcov sa budeš môcť zaregistrovať na stránke DDT Store. Predaj sa začína 12. septembra 2023.

AllRightsReserved, KAWS, dizajn, umenieAllRightsReserved, KAWS, dizajn, umenieAllRightsReserved, KAWS, dizajn, umenieAllRightsReserved, KAWS, dizajn, umenie
Zobraziť galériu
(8)

Svoj domov budeš môcť ozdobiť aj lampičkou v ružovej farbe, ktorej dizajn pokrýva kreslená postavička. Bytový doplnok bude stáť 186 eur. „Sakra, chcela by som ju, ale asi ma to bude stáť ruky aj nohy,“ píše fanúšička na sociálnej sieti. „WAU! Musím skompletizovať svoju zbierku, mám jednu postavičku, kľúčenku a ešte mi chýba toto. Chcem ju v čiernej,“ pridávajú sa s nadšením ďalší.

Domov
Zdieľať
Diskusia