Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
5. septembra 2023, 14:04
Čas čítania 0:52
Martin Adam Pavlík

Bývalému šampiónovi UFC vykradli byt počas zápasu. Prišiel o šperky v hodnote 150-tisíc eur

Bývalému šampiónovi UFC vykradli byt počas zápasu. Prišiel o šperky v hodnote 150-tisíc eur
Zdroj: pexels.com
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY KRÁDEŽ MMA SPRÁVY ZO SVETA UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Doma ho čakalo nemilé prekvapenie.

Francúzskeho MMA zápasníka Cyrila Ganea okradli počas jeho zápasu so Sergheiom Spivakom v domácom Paríži, informoval o tom New York Post s odvolaním sa na denník LeParisien.

Bývalému šampiónovi UFC sa zlodeji vlámali do bytu v Nogent-sur-Marne a ukradli mu hodinky Rolex a ďalšie šperky v celkovej hodnote až 150 000 eur. Zápasník to zistil po tom, ako sa vrátil domov z víťazného zápasu.

Gane moldavského obra zdolal v druhom kole na technický knokaut. Z výhry sa však príliš dlho neradoval. Francúz začínal najskôr s thajským boxom a do MMA prešiel v roku 2018, pričom zbieral jedno víťazstvo za druhým.



Bol neporazený štyri roky a po šiestich výhrach v rade sa napokon prebojoval k titulovej šanci. Dočasným šampiónom sa stal po tom, ako zdolal nebezpečného Derricka Lewisa. Hneď nato ho však porazil prvýkrát v kariére Francis Ngannou. 

Jeho ďalším premožiteľom sa stal Jon Jones, označovaný za najlepšieho zápasníka všetkých čias. Do UFC sa vrátil po rokoch, pričom prešiel z poloťažkej do ťažkej váhy a Ganea porazil už po dvoch minútach prvého kola na submisiu. 

Francúzsky zápasník po sobotňajšej výhre nad Spivacom jasne povedal, že stále chce titul šampióna a plánuje sa znova čoskoro biť o UFC zlato. Na to však americká organizácia asi tak skoro nepristúpi a Gane bude potrebovať pravdepodobne ešte minimálne jednu výhru nad niekým z top päťky divízie ťažkotonážnikov. 

Cyril Gane
Zdroj: Getty Images/Pierre Suu/WireImage
Domov
Zdieľať
Diskusia