Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
26. augusta 2023, 14:07
Čas čítania 0:45
Lukáš Čelka

Fyre Festival bude mať druhý ročník: Podľa organizátora je už teraz vypredaný, bude to opäť fiasko?

ZAUJÍMAVOSTI FESTIVALY
Uložiť Uložené

Nápad zorganizovať festival dostal v base.

Už je tomu šesť rokov, čo sa Fyre Festival zapísal v očiach celého sveta ako totálna katastrofa. Doslova sa z neho stal kultúrny fenomén posmechu. Konať sa mal na ostrove Pabla Escobara a promovali ho najväčšie hviezdy sveta. Nakoniec sa však neudial, ale zato pobavil celý svet. Napriek tomu sa však bude konať jeho druhý ročník, na ktorý je prvý drop lístkov už údajne vypredaný, píše portál NBC.

Billyho McFarlanda, organizátora Fyre Festivalu, dostal spackaný prvý ročník do väzenia, odsúdený bol za podvod. Fanúšikom sa na svojom Instagrame zveril s tým, že nápad urobiť druhý ročník dostal práve „počas 7-mesačného pobytu na samotke vo väzení“.

Prvých 100 predpredajových vstupeniek na Fyre Festival II začal predávať v pondelok minulý týždeň za 499 dolárov (približne 460 eur), pričom tvrdí, že sa vypredali za jediný deň.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Billy McFarland (@pyrtbilly)

Samozrejme, tento jeho krok vyvolal množstvo reakcií a niektoré skutočne úsmevné. Jeden z fanúšikov pod post na Instagrame napísal: „Ak má tento chlap odvahu urobiť toto (druhý ročník festivalu), prečo sa niekto bojí pozvať svoju lásku na rande?“

Viac o tom, ako dopadol Fyre Festival a čo stálo za jeho absolútnym neúspechom, sa dočítaš v tomto článku.

Odporúčané
Fyre Festival: Katastrofa za 100 miliónov, ktorú propagovali svetové modelky a konať sa mal na ostrove Pabla Escobara Fyre Festival: Katastrofa za 100 miliónov, ktorú propagovali svetové modelky a konať sa mal na ostrove Pabla Escobara 10. februára 2019, 12:20
Domov
Zdieľať
Diskusia