Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2023, 11:52
Čas čítania 0:46
Martin Adam Pavlík

Elon Musk chcel, aby ho trénoval slávny neporazený MMA zápasník, ktorý porazil aj McGregora. Ten jeho ponuku odmietol

Elon Musk chcel, aby ho trénoval slávny neporazený MMA zápasník, ktorý porazil aj McGregora. Ten jeho ponuku odmietol
Zdroj: Getty Images/Maja Hitij
ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Musk sa tentoraz prerátal.

Ako sme informovali v júni, miliardári Elon Musk a Mark Zuckerberg mali spor na sociálnych sieťach, ktorý vyvrcholil tweetom šéfa Tesly. Zakladateľa Facebooku vyzval na súboj v klietke. Zuckerberg následne na Instagrame napísal stručne: „Pošli mi polohu.“

Vyzerá to tak, že to obaja myslia vážne, čo potvrdil aj šéf UFC Dana White, a ako píše Sportnet, Musk dokonca požiadal o pomoc v príprave na zápas so šéfom spoločnosti Meta legendárneho neporazeného ruského MMA zápasníka Khabiba Nurmagomedova.

UFC šampión Khabib Nurmagomedov.
UFC šampión Khabib Nurmagomedov. Zdroj: Wikimedia/UFC/volně k užití


Bývalý bojovník a šampión ľahkej váhy so skóre 29 : 0, ktorý porazil aj Conora McGregora, Dustina Poiriera či Justina Gaethjeho však Muskovu ponuku odmietol. Dôvody, prečo tak spravil, však nie sú známe. Zápasnícku kariéru ukončil ešte v roku 2020.

Prezident UFC krátko po spore oboch miliardárov prezradil, že s oboma hovoril a sú pripravení do toho skutočne ísť. Dodal, že tento zápas chce zorganizovať pod záštitou organizácie. Podľa jeho slov by to bola najväčšia bitka v histórii. 

„Prekonalo by to všetky rekordy v rámci pay-per-view (platba za prehratie, pozn. redaktora). Títo chlapci by získali stovky miliónov dolárov na charitu,“ povedal White. Vraj by možný zárobok dokonca strojnásobil súčasný rekord, ktorý podľa Whita vygeneroval boxerský zápas Conora McGregora s Floydom Mayweatherom.

zuckerberg, musk
Zdroj: TASR/AP, Getty Images/Pascal Le Segretain
Domov
Zdieľať
Diskusia